Magazin

OD BATINA JOJ PUKLE SLEZENA I BUBNA OPNA: Jelena umrla u najstrašnijim mukama, GRČEVITO SE BORILA ZA ŽIVOT!

Napisao A. K.

Supervještačenjem je utvrđeno da je ubijena pjevačica iz Borče Jelena Marjanović preživjela torturu i da je umrla u najvećim mukama, prenose srpski mediji.

Prema riječima izvora iz istrage, dopunsko vještačenje patologa otkrilo je da je pjevačica zadobila više udaraca po cijelom tijelu, od kojih joj je pukla slezena i bubna opna.
Na osnovu novih saznanja pretpostavlja se da je Jelena Marjanović bila žrtva pomahnitalog napadača koji ju je udarao pesnicama po tijelu, glavi, a najviše po stomaku. Od siline udaraca, nesretna žena je zadobila brojne povrede unutrašnjih organa koje su dovele do unutrašnjeg krvarenja – priča sagovornik upućen u istragu.

Kako dodaje, Marjanovićeva se grčevito borila da bi se izvukla iz ruku nasilnika, o čemu svjedoče i odbrambene povrede po njenom tijelu.

– Napadaču ni to nije bilo dovoljno, pa je zgrabio tup predmet i smrskao joj glavu. Utvrđeno je da ju je udarao po potiljku, a na lobanji je imala više teških rana, dok joj je lice ostalo nepovrijeđeno – objašnjava izvor.

Prema njegovim riječima, sumnja se da je porodična kuća Marjanovića poslije zločina očišćena varikinom i drugim abrazivnim sredstvima, što je potvrđeno i dopunskim vještačenjem.

– Prsti nastradale Jelene takođe su bili poliveni varikinom da bi se uništili svi dokazi koji bi napadača mogli da dovedu u vezu sa zločinom. Osim toga, tragovi abrazivnih sredstava otkriveni su i u dnevnoj sobi kuće u kojoj je pjevačica živela sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom, deverom Milošem, suprugom Zoranom i kćerkicom Janom. Svi ti novi tragovi i dokazi u istrazi potkrepljuju sumnje da je Jelena usmrćena u domu Marjanovića, nakon čega je njeno tijelo bačeno u kanal – kaže izvor iz istrage.
(Espreso.rs)

Komentari

komentara