Magazin

OVAKVA LJEPOTICA U GRAND NIJE KROČILA: Jovana (18) bacila studio pod noge, Karleuša joj rekla što NIKADA nikom nije!

Napisao H. H.

Kada je na scenu “Zvezda Granda” izašla Jovana Vasić iz Kragujevca pogled svih ljudi u studiju zalepio se za ovu djevojku! U bijeloj, elegantnoj haljini, sa oštrim pogledom i čvrstim stavom Jovana je bukvalno raspametila i žiri i publiku, a i gledaoce kraj malih ekrana.

Žiri je posmatrao sa oduševljenjem, a kada je završila sa izvođenjem pjesama Jelena je krenula da je “šamara” komplimentima i to ne bilo kakvim!

– Jovana… Ajde kad sam već počela da komentarišem izgled i kod prethodnih kandidata i takmičara, počeću od tog dijela. Tvoj prefinjeni sek*epil sa 18 godina, tvoj skupi sek*epil… znači, postoji jeftine se*s varijante i postoji skupa priča… je nevjerovatan za nekoga ko ima 18 godina. Tvoj stajling…nema to veze da li je skupo ili ne, nego način na koji si ti to odabrala i način na koji to nosiš, je u rangu sa najboljim italijanskim voditeljkama, “Rai Una” ili tako nešto… Znači, skupa priča. Ti i jesi skupa priča! Sa samo 18 godina… – počela je Jelena koja nije mogla da prestane da udjeljuje komplimente Jovani.

– Pjevačice plaćaju stiliste da bi tako izgledale, i opet ne mogu. Za tebe ne može, na primjer, danas-sutra kad budeš bila naša draga koleginica, niko da kaže da si pjevaljka, jer pjevaljke tako ne izgledaju! Tako izgledaju zvijezde. Sve kad se sabere i oduzme ti možeš da budeš zvijezda, jer rijetko ko na našoj sceni izgleda tako, ponaša se tako, pjeva tako, a ima samo 18 godina… Ti imaš sve predispozicije da jednog dana budeš zvijezda. Tvoja budućnost je u tvojim rukama. Ako si, pored toga što si lijepa i talentovana i malo pametnica, a mislim da jesi, mislim da ćeš ti daleko dogurati. Nevezano za to kako ćeš se plasirati u ovom takmičenju – poručila joj je Jelena.

Komentari

komentara