Magazin

“Nedopustivo je da sa 23 godine ovako izgledaš” – Žiri “Zvezda Granda” napao kandidatkinju zbog kilaže; Marija njenoj suparnici: “Da te gledaju kao sto grama mesa, fuj!”

Napisao H. H.

Veliku pažnju sinoć je u “Zvezdama Granda” privukao duel Sanje Todorović i Diane Mihajlović, te je žiri imao oprečne komentare.

Sanja je dobila šest glasova žirija, a Diana četiri, te su obje prošle u sljedeći krug takmičenja, ali deo žirija je Sanji zamjerio to što je, kako kažu, nabacila višak kilograma.

– Sanjin glas, a Dianina figura – rekao je Saša Popović nakon nastupa ove dvije takmičarke, na šta se Ana Bekuta nadovezala:

– Sanja može da dostigne tu figuru, ali Diana ne može Sanjin glas.

Ana je zatim dodala da je vitkost precijenjena, na šta se Đorđe David pobunio.

– Nedopustivo je sa samo 23 godine da ovako izgledaš. Ti na pjevanju još moraš da poradiš, nisi toliko dobra da bi dozvolila to sebi. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač – rekao je David Sanji Todorović.

A onda se uključila i Marija Šerifović.

– Slažem se da bi Sanja mogla da izgleda mnogo atraktivnije u skladu sa godinama i pjevanjem, ali na primjer Diana. Kada bi malo više znala da pjevaš ti bi bila top. Molim te poradi na tome, ne dozvoli da te muškarci gledaju samo kao sto grama mesa, jer je to fuj! – bila je iskrena Marija.

– Diana ti si mnogo napredovala, sjećam te se iz prethodnih sezona. Nadam se da će u narednom periodu biti još toliki napredak. Sanja jeste bolji pjevač, i ja uvijek to podržavam, ali nije da ti nemaš kvalitet – bio je komentar koji je dala Viki Miljković, prenosi “Blic“.

Komentari

komentara