Magazin

Burno u avionu, Karleuša se obračunavala sa Bubom i Jalom

Napisao H. H.

Jelena Karleuša imala je okršaj sa rep-dvojcem Bubom i Jalom na letu iz Ciriha za Beograd

U nedjelju, 2. februara jutarnjim letom iz Švicarske vraćali su se srbijanska pjevačica i rep-dvojac istim avionom i tu ne bi bilo ništa čudno da upravo Karleuša i Buba i Jala već godinama nisu na ratnoj nozi i to ne toliko da se samo poprijeko gledaju nego se nerijetko počaste i sočnim uvredama.

– Prva je u avion ušla Karleuša, koja se smjestila na svoje mjesto, a malo nakon nje ušli su i Buba i Jala sa menadžerima. Sticajem okolnosti imali su sjedišta jedno do drugog. Kada je Karleuša shvatila da će cijeli put presjediti pored njih, pozvala je stjuardesu i tražila da se premjesti. Tačno je izgovorila: ‘Gospođo, molim vas da me premjestite od ovih čudovišta’ – govori dobro obaviješten izvor i dodaje da se stjuardesa okrenula da vidi šta od mjesta ima slobodno i gdje bi mogla da premjesti Karleušu.

Nakon toga Buba je uzvratio: ‘Stavite je tamo naprijed. Babe uvijek sjede na prvim sjedištima.’
Jala je dodao u svom stilu: ‘Mi smo kavaljeri, neka starija gospođa sjedne naprijed.’ Dalju svađu prekinula je stjuardesa koja je rekla da su svi putnici podjednako bitni.

Kako se dalje saznaje, tokom prepucavanja gotovo svi putnici su gledali u njih i gurkali se očekujući žešći okršaj, koji je spriječila stjuardesa. Ostatak leta Karluša i reperi proveli su razdvojeno, a po slijetanju, prema riječima izvora, ona je u žurbi prva napustila avion, piše “Express tabloid“.

Komentari

komentara