Magazin

OVO JE FATALNA EMINA koja je danas upucala supruga usred sarajevskog naselja Hrasno (FOTO)

Napisao H. H.

Zbog pucnjave koja se u petak dogodila u sarajevskom naselju Hrasno lišena je slobode Emina Arnautović Minka, koja je pucala na svog supruga Admira Arnautovića, zvanog Šmrk, javio je Faktor, dodajući kako je Arnautović odranije poznat kao višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela – hapšen je zbog djela s drogom, ali i izazivanja opće opasnosti i drugih krivičnih djela.

Emina je također, zajedno sa Eldanom Žigovićem, privođena nakon bombaških napada na imovinu braće Mulića, odnosno kafić “Fashion” na Marijin Dvoru i porodične kuće u općini Centar.

Podsjetimo, u sarajevskom naselju Hrasno oko 13.45 sati došlo je do pucnjave.

– Građani su pozvali policiju i prijavili da se u ulici Azize Šaćirbegović čuju pucnji iz vatrenog oružja. Više patrola je upućeno na mjesto događaja – potvrdili su u MUP-u Kantona Sarajevo.

Prema tvrdnjama očevidaca, na mjestu događaja, pucala je žena, koja je ranila svog muža u desnu nogu. Nakon toga je ušla u obližnji frizerski salon, gdje je, navodno, također pucala. Kao motiv spominje se ljubomora.

U trenutku nesreće na ulici se nalazio veliki broj ljudi i prava je sreća da niko od prolaznika nije povrijeđen.

Pucnjavi je, opet prema izjavama očevidaca, prethodila žestoka svađa između njih, a sve se odigralo naočigled njihovo dvoje maloljetne djece.

Ranjeni muškarac vozilom Hitne pomoći je prevezen u Kliniku urgentne medicine KCUS, dok je žena privedena.

Emina Arnautović pucnjava Hrasno 10/03/2017
Emina Arnautović pucnjava Hrasno 10/03/2017
Emina Arnautović pucnjava Hrasno 10/03/2017
Emina Arnautović pucnjava Hrasno 10/03/2017

Komentari

komentara