Magazin

Ako se zovete Emina, evo gdje možete dobiti poklon samo na osnovu imena!

Napisao H. H.

U Tuzli će se od 20-22 marta 2019 održati 1. Međunarodni sajam privrede i turizma PANNOS 2019

Kako su nam rekli organizatori , Udruženje Zmajevo srce i Kreativa marekting , fokus će biti na turizmu kao brzo rastućoj grani privrede, piše “BH-index“.

„ PANNOS će već u svom prvom izdanju biti međunarodni jer imamo izlagače iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

Tuzla je oduvijek bila sajamski grad i vjerujemo da ćemo već sljedeće godine u PANNOS-u imati naš najjači sajam. Isto tako smo uvjereni da ćemo već ove godine biti među najposjećenijim sajmovima. Obezbijedili smo mnogo nagradnih igara i poklona za posjetitelje sajma a i naši izlagači će se potruditi da sve skupa ima jedan zlatan sjaj .

Jako mnogo aktivnosti će biti na samom sajmu , od okruglih stolova na temu turizma do ocjene turističkih potencijala i gastronomske ponude.

– U sklopu promocije za našeg klijenta KAFA EMINA pravimo najveći skup osoba sa imenom Emina gdje očekujemo veliki broj prijavljenih a za svaku smo obezbijedili prigodan poklon .Najsretnije među njima ćemo nagraditi i vikend aranžmanima. Biće ovo jedno lijepo druženje i posjetitelja i izlagača a mi kao dobri domaćini ćemo se potruditi da se svi rado iduće godine vrate u Tuzlu – poručuju organizatori.

Sve Emine koje žele prijaviti svoj dolazak mogu to učiniti putem FB stranice SAJAM PANNOS.

– U okviru Sajma imaćemo i ocjenu kvalitete proizvoda koju će raditi Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli.

Ocjenu gastro ponude ugostiteljskih objekata će raditi Udruženje nutricionista BIH na čelu sa profesorom Midhatom Jašićem u čijem žiriju se nalaze i profesionalni kuhari , dok će ocjenu kvaliteta turističkih sadržaja raditi stručni tim sastavljen od predstavnika medija i turističkih djelatnika.

Komentari

komentara