Trudnoća i majčinstvo

MOJ MUŽ JE BIO ČUDAN TOKOM CIJELE TRUDNOĆE: Par sati poslije poroda saznala sam zašto, TO ĆE ME PROGANJATI cijeli život

Napisao H. H.

Babica Džoana Lamzden iz Liverpula porodila je ženu sa čijim mužem je spavala nedugo prije rođenja djeteta. Majka bebe, koja je htjela da ostane anonimna, ispričala je medijima kako je njen suprug ovu babicu upoznao na odmoru, na koji je otišao malo prije nego što su saznali za trudnoću.

Prevarena supruga objasnila je kako se njen muž ponašao krajnje čudno nakon što se vratio sa puta, stalno izmišljajući opravdanja kako bi propustio ultrazvuk i preglede kod doktora, a sve je kulminiralo kada je našao izgovor i da ne ide s njom na porođaj.

No, ovo misteriozno ponašanje rasvijetlilo se nekoliko sati poslije porođaja, kada je babica koja ga je i izvršila, otkrila porodilji da je njenom mužu i ocu djeteta “mazala kremu za sunčanje po leđima”.

Kasnije ju je Džoana navodno pozvala i ispričala sve detalje afere.

”Kao žena koja se veselila rođenju svog djeteta bila sam izložena najgorem mučenju, kakvo nijedna majka ne može ni da zamisli. U sjećanju će mi zauvijek ostati slika babice koja drži moje dijete, svjesna da je bila u vezi sa ocem tog djeteta tokom moje trudnoće”, ispričala je potrešena žena, dodajući da će je ta slika proganjati do kraja života za britanski “Echo”.

Britanskim medijima cijela ova priča bila je još interesantnija zbog činjenice da se Džoana pojavljivala u tamošnjoj zabavnoj emisiji “One Born Every Minute”. Trenutno je protiv nje pokrenut disciplinski postupak zbog sukoba interesa, a ostala je i bez posla, piše “Žena Blic“.

Komentari

komentara