Ljubav i veze

PREŠUĆIVANJE ČINJENICA – 5 ženskih tajni koje muškarci "ne znaju"

Napisao admin

Muškarci su divna bića: Iako ih često želimo ukloniti iz jednadžbe, stvari koje rade za nas znaju biti toliko lijepe da ih ne bismo mijenjali ni za što na svijetu.


žena (foto:cure.ba)

Prešućivanje činjenice da znaju naše male tajne definitivno spada u ovu kategoriju. Svaka žena radi neku od ovih stvari, a svaki je muškarac, iako se pravi da nema pojma, potpuno svjestan šta se događa:

1. Ne izgledamo fenomenalno ujutro

Svi znamo da je gotovo nemoguće izgledati svježe čim se probudiš, ali velik broj žena odbija prihvatiti tu činjenicu. Brzinski izlet u kupaonicu, frizura i malo rumenila čine nas nevjerojatno svježima iako smo tek izašle iz kreveta, a od muškarca naravno očekujemo samo komplimente. Iako su svi svjesni što se događa, rijetko će nam koji to i reći.

2. Isprobale smo vaše prezime

Vjerujemo kako je ovo urođeno svakoj ženi: Na papirić napišemo svoje ime, dodamo vaše prezime, i razmišljamo jesmo li dobra kombinacija. Možda se čini malo čudno, ali ne radimo ništa loše. Istina, ponekad nas kombinacija imena i prezimena neće oduševiti pa ćemo zabrinuto razmišljati jesmo li dobar par, ali to je sve prolazno. Od muškarca očekujemo da se pravi da nema pojma zbog čega smo se potpisale njegovim prezimenom, prenosi Index.

3. Uhodimo vaše bivše na Facebooku

Ljudska znatiželja je sasvim normalna, a postojanje društvenih mreža nam uvelike olakšava provjeru bivših djevojaka. Možda izgleda kao da nismo normalne, ali u stvarnosti samo proučavamo karakteristike palog “neprijatelja”. Ovo istraživanje može biti sasvim korisno, a proučavanjem bivših možemo doznati što naš novi dečko voli, a što ne. U svakom slučaju, od muškaraca tražimo da nas ne pitaju zbog čega je na kompjuteru otvoren profil cure s kojom je prekinuo.

4. Smišljamo poruku satima

Ok, ne baš satima, ali ona poruka koju pošaljemo iza sebe ima barem nekoliko minuta razmišljanja. Što ćemo reći, kako ćemo zvučati, što će on pomisliti kada ju dobije – dopisivanje je postalo prava znanstvena disciplina. I da, još jedna stvar – jako često se konzultiramo s frendicama oko toga što ćemo poslati. Vjerujemo kako je slično i sa muškarcima.

5. Nemamo prirodno glatku kožu

Dlakave noge, pazuh, neki dijelovi lica, suha koža na petama i laktovima… Rijetko je koja žena blagoslovljena savršenom kožom, a gotovo svaka ulaže ogromne napore kako bi ostavila upravo takav dojam. Ipak, nikada nećemo priznati svom dečku da smo provele nekoliko sati u kupaonici i uklanjale sve dokaze da smo ljudska bića.

cure.ba

Komentari

komentara