Ljubav i veze

Pet korisnih savjeta – Kako održati vezu uspješnom?

Napisao admin

Kako bi veza bila uspješna na njoj je potrebno raditi. Sigurno si već naučila kako ne može sve uvijek biti po tvom te da i on ima svoje potrebe. Veza će savršeno funkcionirati ako se obje strane za to potrude, a mi donosimo savjete koji će vam u tome pomoći.


Par (Foto: Cure.ba)

Ne prikrivaj nezadovoljstvo
 
Prikriveno nezadovoljstvo truje svaku vezu, ako ti nešto smeta, reci to odmah! Nemoj čekati da te prođe ili se na silu pokušavati pomiriti s nečim jer će takav pristup na kraju rezultirati napadom bijesa. U bijesu i svađi također možeš izgovoriti i nešto što ne misliš te zbog toga kasnije žaliti, prenosi index.
 
Ne gunđaj
 
Konstantno kritiziranje i prigovaranje ničemu ne vodi. Umjesto da gunđaš svaki put kad nešto krivo napravi, radije ga pohvali kad napravi nešto dobro i korisno.
 
Probudi strast
 
Ne dozvoli da seksualni život pati. Čim primijetiš da stanje u spavaćoj sobi nije kao nekada, zapitaj se zašto je tako i poduzmi nešto da ponovno oživiš strast. Pobijedi stres, umor i neraspoloženje te se potrudi stvoriti atmosferu.
 
Daj mu zraka
 
Održavaj ravnotežu između potrebe za njim i želje da budeš s njim. imaj na umu da je muškarcima potrebno ‘vrijema na samo’. Oni se vrlo brzo vrate u normalnu, no ako je tužan, ljut ili nervozan pusti da to riješi sam sa sobom bez da ga ispituješ što mu je i o čemu razmišlja.
 
Mir, mir, niko nije kriv…
 
Nikad ne idite u krevet posvađani, razgovarajte dok svađu ne riješite ali nemoj dopustiti da negativni osjećaji dugo ostaju u vama. Nemoj se inatiti jer kompromis je ključ dobrog odnosa.

cure.ba

Komentari

komentara