Ljubav i veze

Savjeti – Kako sakriti vezu?

Napisao admin

Zaljubljivanje nije pod vašom kontrolom. Dosta ljudi kada se zaljubi, žele to da sakriju od svojih prijatelja, porodice i poznanika. Postoji mnogo razloga za to. Ukoliko se i vi nekada nađete u ovakvoj situaciji i budete željeli sakriti vašu vezu i držati je u tajnosti, evo nekoliko pametnih savjeta za vas.


Par (Foto: Cure.ba)

1.    Budite normalni, kao i prije. 

Zaljubljivanje će vas u potpunosti promijeniti. Vi ćete pocrvenjeti kada vidite partnera i također ćete se nasmijati. Morate kontrolisati vaše osjećaje, pogotovo kada su vaši prijatelji okolo. Vaša mala gesta ili reakcija može probuditi sumnju kod vaših prijatelja o vašem odnosu.

2.    Promijenite ime. 

Ako želite sakriti svoju vezu i držati je u tajnosti, promijeniti ime vašeg partnera u vašem mobitelu. Promijenite ime i kontrolišite komunikaciju sa njim na mobitelu. Ukoliko to ne uradite, vaši prijatelji mogu posumnjati da imate nekoga. 

3.    Sigurnosni kod. 

Veoma je lako biti uhvaćen preko telefona. Ako želite sakriti svoj odnos, onda uvijek imajte sigurnosni kod kako bi izbjegli komplikacije. Ako želite sakriti svoj ljubavni život od nekoga, redovno brišite poruke i pozive, kako bi igrali na sigurno. Također možete zadržati novo ime vašeg partnera, tako da nitko ne posumnja na vas. Ponekad, ostavite neke poruke ne telefonu poput “Ćao” ili “Šta ima?” , jer se one čine prijateljskim. 

4.    Nemojte se sastajati u javnosti. 

Da bi održali vezu u tajnosti, morate primijetiti sve svoje poteze. Gdje se nalazite i šta radite na javnim mjestima mogu reći mnogo o vama. Skrivene veze bi treble biti vrlo povjerljive i tajanstvene. Najbolje je da se sastajete u svojoj kući ili u kući vašeg partnera ili čak na mjestima za koja niko ne zna. Na taj način ćete uspješno sakriti vašu vezu. 

cure.ba

Komentari

komentara