Ljubav i veze

SAVJETI i TRIKOVI ZA OBOJE – Kako obogatiti 'igre u krevetu' ove jeseni

Napisao admin

Ljeto je iza nas, ali ako se za to pobrinete, i jesen vam može biti vruća – u spavaćoj sobi.


Muškarac i žena (Foto: Cure.ba)

Recite zbogom ljetu i pozdravite seksi, romantične i jednostavne načine koji će vam pomoći da održite strast u vezi ove jeseni, savjetuju na stranici essence.com. 

Potražite pomoć

Ima li boljeg načina za dodatnu zabavu pod plahtama od seksi pomagala, kao što su eterična ulja, prezervativi s novim okusima, mirisne kreme za masažu tijela? Opskrbite se ovim senzualnim i erotskim dodacima i vruća zabava je zagarantirana. 

Sastavite to-do popis za spavaću sobu

Zasigurno imate iskustva s popisom namirnica koje morate kupiti, a sad je došlo vrijeme da napravite popis što sve morate napraviti u spavaćoj sobi. I potrudite se da bude inventivan i zanimljiv. Nemojte zaboraviti dodati i neke rokove, tako će biti uzbudljivije. 

Romantičan piknik

Sigurno znate neko mjesto na osami koje je udaljeno od gradske vreve i na kojem se možete opustiti i uživati u čarima prirode udvoje. Uzmite dekicu, košaru s namirnicama i iskoristite još koji sunčan jesenski dan za odlazak na romantičan piknik. 

Večera za dvoje

Dolaskom hladnijih i kišnih dana mnogi se vole zavući u svoj topli dom i uživati u gurmanskim doživljajima. Neka ovaj put to bude romantična večera u kojoj ćete posluživati same afrodizijake. Za početak preporučujemo kamenice, čokoladu i avokado, a kako vrijeme bude odmicalo, postajat će sve erotičnije. 

Priuštite si romantični bijeg

Ljeti je skuplje putovati, karte su skuplje, kao i aranžmani, no najesen je puno jeftinije pobjeći na neki otok. Ima li išta romantičnije i seksipilnije od last minute bijega u raj za dvoje? 

Osjetite miris ljubavi

Recite zbogom ljetnim mirisima i spavaću sobu osvježite aromatičnim svjećicama, osvježivačima zraka, eteričnim uljima… Sve to u nama budi senzualnost. 

cure.ba

Komentari

komentara