Ljubav i veze

Govor tijela – Obratite pažnju: Njegov govor tijela otkriva kakve su mu namjere

Napisao admin

Muškarci ne moraju previše da kažu da biste znali odgovore na sva svoja pitanja, jer govor tela ponekad govori i mnogo više od riječi


Par (Foto: arhiva)

Kao i žene (iako možda malo manje), ni muškarci neće uvijek da priznaju šta osjećaju. Na sreću, ne moraju previše da kažu da biste znali odgovore na sva svoja pitanja, jer govor tijela ponekad govori i mnogo više od riječi! Zato, naoštrite sva čula i dobro se pripremite za prvi sudar prateći ove znakove.

 

1. Njegove zenice su ogromne

 

Osim ako ste u jako zatamnjenom prostoru, ovo je znak koji neće moći da sakrije. Širenje zenica je prirodna reakcija mozga kada vam se nešto jako sviđa.

 

2. Njegove obrve su podignute

 

Kada se nekome sviđa ono što vidi, oni podižu obrve kako bi raširili oči. Ako su njegove obrve lagano podignute dok razgovara s vama, to znači da ga zanima ono o čemu pričate.

 

3. Njegov osmjeh se ne zaustavlja samo na ustima

 

Smije se cijelim licem, a čelo mu je lagano podignuto. To znači da je osmjeh pravi i da se on s vama osjeća zaista odlično.

 

4. Oblizuje usne na sladak (a ne jeziv) način

 

Kada vas neko privlači, vaše tijelo prozvodi veću količinu tečnosti nego obično. Zbog toga, ukoliko primjetite da se brzinski oblizuje ili grize usne, nastavite sa tim što radite! Ukoliko istu stvar radi sporo i odaje jeziv utisak, onda je možda vrijeme da sastanak privedete kraju.

 

5. Kada vas vidi, duboko udahne

 

Da, muškarci moraju da dišu, ali kod podsvjesnog uzimanja dubokog daha on će da uvuče stomak i da se isprsi kako bi izgledao privlačnije. Taj instinkt postoji oduvijek, a ako želi da izgleda privlačno, znači da mu se sviđate.

 

6. Približava se dok razgovarate

 

U bučnom baru, ovaj znak možda i neće da drži vodu, ali ako znate da između vas ne postoje nikakve zvučne prepreke, a on se i dalje prislanja vama, zanima ga sve što imate da kažete – i više od toga.

 

7. Njegove ruke su na bokovima

 

Ovo je muški signal kojim pokazuju svoju superiornost nad drugim muškarcima – drugim riječima, tražeći pažnju. Ako to radi dok je s vama, jednostavno je – traži vašu potpunu posvećenost.

 

8. Koristi priliku za fizički kontakt

 

Bez obzira da li je u pitanju “slučajni” dodir koljena ili neodoljivo sklanja pramen kose s vašeg lica, on bezbrižno pokušava da otkrije kako odgovarate na njegov dodir. Ipak, postoji razlika. Budući da dodirom testira vaše granice, postoji mogućnost da ga jedino zanima seks. Ako mu se zaista sviđate, isto će da čini s nervoznim smiješkom i jako polako. To znači želi da vam se približi, ali mu se nikud ne žuri.

 

9. Sjedi raširenih nogu

 

Budući da ta poza otkriva njegove “muške djelove” koji su i njegov najosjetljiviji dio tijela, ta je poza za muškarca posebno riskantna i ranjiva, što znači da vam se potpuno predaje (u oba smisla) i želi da vas bolje upozna.

 

10. Lagano se njiše prema vama dok razgovarate

 

Jasno je – želi da vam je bliže.

 

11. Dodiruje grlo

 

Grlo predstavlja komunikaciju i ranjivost. Ukoliko poseže za svojim grlom dok razgovara s vama, zainteresovan je. Ipak, budite oprezne. Ukoliko nije pretjerano pouzdan, dodirivanje grla može da znači neiskrenost.

 

12. Drži vas za podlakticu dok razgovarate

 

Poruka je jasna: želi vašu pažnju.

 

13. Hoda ispred vas

 

Ako je uvijek bar dva koraka ispred vas, to znači je više zabrinut za sebe, nego za vas. Osim ako vas vodi kroz opasnu ulicu ili gomilu ljudi, njegov tempo hoda treba da se poklopi sa vašim.

 

kolektiv.me

Komentari

komentara