Ljubav i veze

MUŠKARCI, radite ovih 12 STVARI i ŽENE će vas STALNO ŽELJETI!

Napisao H. H.

Kada bi se držali nekih stvari, muškarcima bi život bio bajka – žene bi gotovo uvijek bile raspoložene za seks – barem tako tvrdi Holi Riordan.

Budite džentlmen. Žene vole kada ih partner, bez obzira koliko dugo su u vezi, tretira s poštovanjem, da je pažljiv i pristojan.

 

Nabrojala je kojih 12 stvari bi muškarci trebali raditi da bi partnerka željele da budu intimne sa njima:

 

1. Flertujte s njom pomalo tokom cijelog dana, umjesto da skačete na nju kada vam seksualni nagon proradi. Tretirajte je posebno cijeli dan, počevši od nestašne jutarnje poruke. Izgradite seksualnu napetost.

 

2. Angažujte se oko predigre. Umjesto da je odmah hvatate za intimne djelove, poljubite je nježno u usta pa je nastavite ljubiti dugo i senzualno. Vidjećete kako će postati zainteresovana za seks.

 

3. Govorite joj slatke stvari. Umjesto da joj stimulišete tijelo, stimulišite njen um. Ispričajte joj, recimo, priču o tome kako ste se prvi put sreli – sa svoje tačke gledišta. Otkrijte joj što ste pomislili kada ste joj prvi put vidjeli lice. Pokažite joj da možete biti i vrlo slatki govornik.

 

4. Stavite svoj najbolji parfem. Ženama treba više od dobrog pogleda da bi se zagrijale pa se koncentrišite na miris. Operite kosu novim šamponom pa se poprskajte parfemom koji znate da voli.

 

5. Budite romantični. Kupite joj bombonijeru, pospite laticama ruža krevet, ostavite joj male ljubavne poruke… Slobodno kopirajte scene koje ste vidjeli u romantičnim komedijama. Biće joj drago i misliće kako je to jako slatko.

 

6. Zavodite je kao prvog dana. Ne dopustite da strast među vama izblijedi.

 

7. Dirajte prava mjesta. Njen vrat, ramena, grudi… Ne zaboravite koje su joj erogene zone, jer svaka je važna.

 

8. Angažujte se oko nekih poslova. Iznesite smeće, operite posuđe. Iznenadite je tako da kada dođe kući – jednostavno bude srećna, a tako će biti i raspoloženija za intimne trenutke.

 

9. Neka se osjeća lijepo. Neka se uvijek osjeća posebno, kao da je najljepša i najseksipilnija žena na svijetu. Nije dobro dopustiti da stvori sliku kako spavate s njom samo zato što je tamo i samo zato što vam je partnerka.

 

10. Izmasirajte je ponekad. Ako je pod stresom od svakodnevnih briga, teško će biti raspoložena za seks. Zato, izmasirajte je mirisnim uljem lagano i nježno, i gledajte kako se opušta.

 

11. Potrudite se malo više. Nosite čistu odjeću. Nosite bokserice dobro skrojene, ne bilo kakve – tek toliko da imate nešto na sebi. Ako se žena potrudi da izgleda dobro, zašto ne bi i vi.

 

12. Budite džentlmen. Žene vole kada ih partner, bez obzira koliko dugo su u vezi, tretira s poštovanjem, da je pažljiv i pristojan.

 

Izvor: Kolektiv.me

Komentari

komentara