Ljubav i veze

Erogene zone na muškom tijelu za koje definitivno trebate znati

Napisao H. H.

Iako većina tvrdi da bilo koja zona na tijelu muškarca može biti erogena zona, postoje neka područja koja su osjetljivija od drugih.

1. Područje iza ušiju
Dodirivanje, lagani pritisak i nježni poljubac predjela iza ušiju izaziva pravu erupciju zadovoljstva, a vaš će vam muškarac nakon ovog otkrića biti doista zahvalan.

2. Uši
Muškarci obožavaju osjetiti vaš jezik i dah u uhu i to je čista hormonska reakcija. Uho se smatra jednom od ključnih erogenih zona. Poljubac i nježni pokreti preko hrskavice puni su pogodak.

3. Gornji dio vrata
Lagano dodirivanje ovog djela tijela gdje počinje kosa uvest će ga u ekstazu. Ovo je vrlo osjetljivo mjesto iz razloga što je tu koža vrlo tanka i glatka s brojnim završecima živaca. Pređete li lagano prstima po tom mjestu odmah ćete primijetiti reakciju.

4. Unutrašnjost podlaktice
Idealno mjesto za lagane dodire što uključuje vrhove jagodica prstiju koji će probuditi sva njegova osjetila. Ovaj dio tijela ne trpi snažne i površne dodire, pa ako nemate živaca, radije preskočite ovaj dio romantike.

5. Vrat
Za muškarce je vrat vrlo važno mjesto, a pravilan dodir može ga u trenu osloboditi napetosti. I lagan te nježan ugriz je prava stvar jer u ugrizu ima nečeg divljeg i strastvenog.

6. Gornja usna
Ovo je definitivno najosjetljiviji dio lica. Probajte s nježnim poljupcima, grickanjem te nježnim škakljanjem regije između nosa i gornje usne. Pokušajte to napraviti s pramenom vaše kose.

7. Bradavice
Kako kod žena, tako i kod muškaraca, bradavice se smatraju jednom od najsnažnijih erogenih zona. Postavite dlanove na partnerove grudi i započnite igru s bradavicama. Kotrljajte ih dlanovima ili jezikom, ali vrlo sporo i nježno.
8. Dlanovi
Laganim i nježnim dodirima pratite linije dlana, pritom ga zavodljivo gledajte u oči, a on će vas poželjeti pojesti. Ovo iskustvo može biti posebno zanimljivo ako partnera ovakvim dodirima iznenadite u javnosti, kada je nemoćan.

9. Ljubavna staza
Linija između pupka i stidne zone zove se ljubavna staza. Stavite dlanove na njegov trbuh i kružite, prvo snažno pa sve sporije te polako spuštajte dlanove. Ova zona je izuzetno osjetljiva pa pogrešan potez može izazvati bol.

10. Međica
Na takozvanoj međici se krije prava muška G točka. Pronađite je između testisa i anusa, a vjerujemo kako dalje doista nije potrebno objašnjavati.

11. Unutrašnjost bedara
Ova zona je nešto veća i tu su najosjetljiviji završeci živaca. Nježan dodir prstima ili jezikom budi sva osjetila. Namažite dlanove losionom i masirajte taj dio, varirajući intenzitet i brzinu pokreta, ali uvijek u istom pravcu – odozdo prema gore.

12. Testisi
Ovo je vrlo osjetljivo područje pa planirate li krenuti u avanturu budite nježni i oprezni. Lubrikanti su svakako dobro došli, a na vama je da budete maštoviti i originalni.

13. Koljena
Za muškarce je seksi čak i ako im žena samo stavi ruku na koljeno (kao priznanje da ga želite). Koljena prvo lagano tapkajte da biste pobudili nervne završetke, zatim prstima polako prelazite preko cijelog područja.

14. Iza koljena
Područje iza koljena je pravi vulkan. Nježno prelazite prstima po toj zoni gore pa dolje. Taj skriveni dragulj muške senzualnosti uvijek je zapostavljen. Iznenadite ga.

15. List
List je mišić vrlo osjetljiv na dodire jer je pod stalnim pritiskom. Masirajte ga po cijeloj površini, ali pokušajte biti što nježniji kako ne bi pretjerali s emocijama i strašću.

16. Gležanj
Gležanj je i u seksu njegova Ahilova peta. Koža je tu vrlo tanka i osjetljiva, a vaš zadatak je da pratite nježno tetivu koja ide od zgloba pa sve do lista i upravo tim pravcem.

17. Stopalo
Stopalo je prava karta živaca koja djeluju na cijeli organizam. Treba pronaći pravu točku i priuštit ćete muškarcu osjećaj sličan višestrukom orgazmu. Snažna masaža tabana preko cijele dužine također će mu pružiti prvo zadovoljstvo.

18. Prostor između nožnih prstiju
Vjerovali ili ne ovo je neusporedivo duševno zadovoljstvo. Nježna masaža područja između prstiju i korijena palca oslobađa stresa koji se sakuplja u vratu i ramenima.

19. Nožni prsti
Cuclanje nožnih prstiju je najintimniji dio ljubavne igre i može biti vrlo erotično iskustvo. Počnite od najmanjeg prsta, prelazeći lagano na ostale, kao da jedete slatkiše. Oprezno s palcem, jer on u ovom slučaju predstavlja spolni organ!

Komentari

komentara