Ljubav i veze

OSTAVIO JE ŽENU I ZAPOČEO VEZU SA MLAĐOM DJEVOJKOM: Godinu dana kasnije uništen mu je život, a evo i zašto

Napisao A. K.

Ne znamo više ni koliko postoji slučajeva da su muškarci posle određenog vremena ostavili svoje supruge i započeli život sa nekom mnogo mlađom devojkom

To možemo da primetimo gotovo svaki dan, a osnovni razlog je što se njegova žena više ne sređuje, zapušta se, pa počne svoje vreme posvećivati samo deci, uređenju kuće i slično.

Ovo muškarcima očigledno dobro dođe, pa iskoriste tu situaciju i počnu da gledaju druge žene i udvaraju im se. Složićemo se da je ovo jedna velika greška, jer mnogo bi bolje bilo kada bi oni pokušali da razumeju svoje supruge i pokušaju pronaći rešenje, nego što varaju ih sa drugim devojkama.

Upravo takva situacija je naljutila ljude širom sveta!

Ovaj čovek je ostavio suprugu, kako bi bio sa dosta mlađom devojkom. Išli su i na sud kako bi se razveli, iako su imali dvoje dece.
Sud je odredio da deca budu tri dana sedmično kod njega, dok preostale dane su kod majke.

Prošlo je od toga godina dana, kada je ovaj muškarac ponovo ugledao svoju bivšu ženu. Bio je šokiran njenim izgledom.

Ona je bila prelepa, sređena, zapravo je bila devojka koja se sređivala i koja je njega osvojila pre mnogo godina. Čim su se pozdravili, odmah ju je pitao zašto se tako promenila i sada izgleda kao pre.

Ona mu je otkrila kako sada ima više slobodnog vremena koje iskorištava za sebe, obzirom da su deca tri dana kod njega.

To ga je zaista pogodilo, jer je shvatio koliko je bio sebičan i nije na vreme primetio koliko vremena žena troši na porodicu i kuću.

Izvor: moj

Komentari

komentara