Ljubav i veze

Dnevna doza dobrog horoskopa: Ljubavni vjetar ovog proljeća promijenit će vaše planove

Napisao A. K.

Dnevni horoskop – ljubavni vjetar osvaja jedan znak Zodijaka, ali pazite se otrovnih energetskih strijelica na poslu!

Dnevni horoskop – kvadrat Sunca i Mjeseca ukazuje na rizik, pomiješana osjećanja i tenziju, piše “Lovesensa“.

Međutim, jedan znak Zodijaka će uspeti da opstane smiren uprkos negativnom uticaju planeta i privlači dobre energetske vibracije…

Drage Ribe, pronašli ste zajednički jezik sa partnerom i sada ste odličan tim. Donosite sjajne zajedničke odluke i hrabro postavljate temelj za sretnu budućnost. Partner je vaša erotska srodna duša, u vama budi strast i davno zaboravljene emocije. Zvijezde ljubavi vašem znaku u narednom periodu osvjetlajvaju put do sreće.

Slobodne Ribe, sreća je na vašoj strani. Iznenada postajete bliski sa osobom koju duže vrijeme poznajete. Prijateljstvo se pretvara u divnu ljubavnu priču. Imate osjećaj da je sada pored vas neko kome zaista možete vjerovati. Planete vas hrabre da se prepustite ovoj ljubavi, odbacite gorke uspomene i uživate u divnom romantičnom zanosu. Ljubavni vjetar ovog proljeća “zamrsit će” vaše planove.

Jedan kolega vas podržava i daje savjet kako da brže napredujete. Na poslu ste primijećeni i jedna ste od glavnih tema. Radite svoje zadatke najbolje što možete. Oslanjajte se na ljude kod kojih osjećate dobru energiju, a držite se što dalje od osoba koje šalju toksične energetske strijelice.

Komentari

komentara