Ljubav i veze

Ljubav, strast i prevara na horoskopski način – Koji su znakovi odani, a koji skloni prevari?

Napisao H. H.

Postoje znakovi koji su itekako odani, ali i oni koji imaju problema s vjernošću

Ovan
Pokreće ga strast, zbog čega bi ovaj znak bez problema ostavio partnera, radi druge osobe.

Bik
Bik nema problema s vjernošću te je izuzetno odan, a to očekuje i od svog partnera. No, ako bi i prevario, to bi bila isključivo fizička prevara, zbog nedostatka intimnosti.

Blizanci
Blizanci vole flert, ali je mala vjerojatnost da će ići dalje od toga. No, ako prevare, to znači da je za njih sve gotovo.

Rak
Dokle god Rak kod kuće ima ljubav i nježnost, neće pomisliti na prevaru.

Lav
Lavovi spadaju u skupinu znakova koji češće varaju, upravo zato što imaju stalnu potrebu biti u centru pažnje. Lavove treba držati zainteresiranima (igrati toplo-hladno) i stalno im davati komplimente. Također, zanimljivo je da kad varaju, varaju s ljudima mlađima od sebe, jer ih privlači njihova energija.

Djevica
Jednako kao i Rakovi, dok su sretni kod kuće, ne pomišljaju na prevaru. No, kad osjete da im partner ne pruža dovoljno, prevara im je sasvim normalna stvar, jer im ona pomaže da što bezbolnije izađu iz veze.

Vaga
Vage su uglavnom vjerne, no vole novo društvo i flert. Bitno je da Vaga u svom partneru ima i prijatelja, na kojeg se može osloniti, jer tada će biti u najmanjem iskušenju.

Škorpion
Najseksipilniji horoskopski znak miruje samo kad je zaljubljen. No, ako mu seks postane dosadan, bez problema će se uputiti u vezu za jednu noć, koju neće priznati partneru. Izbjegavanje rutine u spavaćoj sobi, dobitna je kombinacija za zadržati Škorpiona.

Strijelac
Strijelci su skloni prevarama, jer su željni avantura, pa čak i u dugim vezama. Prevaru ne doživljavaju kao nešto dramatično, a također će ju oprostiti puno lakše nego ostali znakovi.

Jarac
Jarci se svrstavaju u skupinu najvjernijih znakova. I kad ih zainteresira netko drugi, ništa više od flerta se neće dogoditi, dok su zauzeti. Prevaru smatraju emocionalnom izdajom.

Vodenjak
Vodenjak ima svoju definiciju prevare, koja je tolerantnija od drugih. Kad varaju, prevarit će s nekim potpunom drugačijim, nego što je njihov partner. No, sami će sebi objasniti da je to bilo neizbježno, jer su s partnerom upali u rutinu, koja im ide na živce. Vodenjak neće varati jedino kad iskreno voli i kad zna da mu to partner neće oprostiti.

Ribe
Kad im postane dosadno u vezi, ribe vole maštati o nekome iz okoline. Iako se znaju zaustaviti kad treba, pitanje je hoće li se u tu osobu i zaljubiti.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara