Ljubav i veze

KADA ŽENA RIJEŠI DA OKRENE NOVI LIST: “Danas ću ti dati do znanja da i ja imam druge opcije”

Napisao A. K.

Pročitajte jednu iskrenu poruku devojke koja je rešila da okrene drugi list i promeni ponašanje prema svom dečku.

“Danas ću posvetiti svoje vreme i odgovoriću na sve tvoje poruke. Prvo ću da proverim sve svoje e-poruke, proveriću svoj Facebook i Instagram, a onda nakon nekoliko sati, kad prođem sve drugo na svom popisu, tada ću ti poluosećajno odgovoriti.

Danas ću doći do tačke u kojoj ću lajkovati sve muškarce koje poznajem, samo kako bi tebi time poslala poruku kako nisi jedini, i da nisi najzgodniji, kao što misliš da jesi.

Danas ću ti dati do znanja da i ja imam druge opcije.

Danas ću objaviti neke stvari online, tako da dobiješ do znanja da ja imam pristup svom telefonu, tako da znaš da sam imala vremena da odgovorim na tvoje poruke, ali nisam, jer želim da znaš da nisi moj prioritet. Želim da ti namerno pokažem kako sam videla tvoje poruke, ali nisam želela da ti odgovorim onda kada si ti to očekivao, a to je odmah.

Danas se neću izvinjavati zbog malih stvari koje sam učinila poput: da sam te ignorisala, da te nisam pitala kako ti je prošao dan, nisam te pitala kako ti je prošao sastanak. Neću se izvinjavati zato što sam sebi na prvom mestu, jer znam da ćeš mi ti uvek oprostiti.

Danas ću se izvući iz svega, jer znam da mogu.

Večeras ću da kasnim na našu večeru jer nisam toliko uzbuđena da te vidim ili da provedem vreme s tobom.

Večeras ću ti dati deliće nade, tako da možeš da se držiš za mene, ali neću ti ništa ni predložiti niti obećati, tako da to ne možeš da iskoristiš protiv mene.

Večeras ću govoriti o sebi, o mom danu, o svojim snovima i željama i želim da mi podigneš ego, jer to je jedini razlog zašto se s tobom nalazim. Tu sam jedino radi pažnje.

Večeras ću govoriti o drugim muškarcima i govoriću o svojim bivšim i kako još uvek nešto za njih osjećam i tako ću ti polako nanositi osećaj da za mene nisi dovoljno dobar.

Večeras kada se budeš vraćao kući, razmišljaćeš o meni, o da, hoćeš. Navešću te da sve moje reči ponovo razmotriš, šta sam ti htela s onim ili ovim reći, šta sam s onim ili ovim mislila. Veruj mi, ostaćeš celu noć budan razmišljajući o meni.

Večeras ću otići na spavanje, bez da ti pošaljem poruku za laku noć, jer ne želim da pomisliš kako te želim još i više.

Večeras ću te dovesti do stanja da se osećaš potpuno sam.

Večeras ću učiniti da se osećaš kako se baš i nisam zaljubila u tebe. Zaspaćeš sa suzama u očima.

Večeras ću ti slomiti srce i samo ću nasloniti glavu na jastuk i mirno zaspati”.

(zdravaisretna.hr)

Komentari

komentara