Ljubav i veze

Zvijezde otkrivaju u kojem mjesecu će svaki znak imati najviše sreće u ljubavi i vođenju ljubavi

Napisao A. K.

Godina pred nama obećava što se tiče zavođenja i avantura, naročito onih seksualnih

Godinu nećemo započeti slavno, ali iako nam Saturn u Jarcu ne donosi mnogo maženja i nežnostina samom početku 2018. godine ostale planete uspeće da nas izvuku iz monotonije veza i obezbede leto puno zabave.

Jupiterov tranzit kroz Škorpiju veći deo godine će nas gurati u ponore strasti, a Mars koji će se dugo zadržati u Vodoliji učiniće osobe rođene u ovom znaku omiljenom metom ljubavnika. Što se tiče zavođenja, mesec april je rezervisan za sensualne igrice.

Krajem juna i početkom jula mnoge veze će pucati po šavovima, a u avgustu sa Benerom u Vagi pošteno ćemo se nauživati golišave lepote. Veći deo oktobra i novembra Venera će se kretati retrogradno pa ćemo i mi biti loše raspoloženi i skloni kopanju po ljubavnoj prošlosti.

Mnogi od nas će tek u novembru, kada Jupiter uđe u znak Strelca, saznati gde su i na čemu su sa voljenom osobom. S Marsom u Ribama decembar će nam biti emocionalno bajkovit i tada ćemo se najbrže predati strastima.

Ovnovi oštre rogove i samo gledaju koga će da napadnu. Ali čuvajte sebi leđa jer neko može da vas namami svojim seksipilom, a ako vam se svidi – tražićete još.

Bikovi se slade seksom ove godine i čini se da im nikad nije dosta. Libido će vam biti stalno jak, a najgori po tom pitanju bićete u aprilu. Isto važi i za žene rođene u ovom znaku kojima će trn u oku biti Škorpija, dok će obožavati vredne Device.

Blizanci se vraćaju u život ove godine i sada će nadoknaditi sve što su u prošloj godini propustili i to sa kamatama. Najlepši ćete biti tokom cele godine, stalno zgodni i poželjni.

Rakovi će sami sebi biti prepreka i sputavaće sebe na svakom koraku. Sve dok se ne prepustite i opustite imaćete problem da se nekome obavežete. Kada spustite gard, uplovićete u mirno gnezdašce sa nekim posebnim. Za to ćete imati priliku u maju i decembru.

Lavovima će ovo biti nestalna godina i u nju ulaze podignutog repa. Kada se pored nekoga ušuškate, zimski san ne prestaje dok oboje ne budete na izmaku snage. Sa Ribama se nećete nešto posebno ugrejati, ali vam zato Strelac stalno podgreva strasti u hladnim danima, a idealan je i za letnje golišavo druženje.

Device su najlepše u kasno leto, slane od mora i osunčanog tena. U avgustu ćete krenuti na zasluženi odmor, a ovo je mesec u kome je epicentar vašeg univerzuma seks. Očekujte da se tada i zaljubite.

Vage su propustile puno ljubavnih prilika i sada žale zbog toga. Vi ste neubrani cvet i strašno ste seksi. Bićete najlepši u avgustu, kada ćete imati skoro sve. Sve će biti dobro, volećete i bićete voljeni, a seksualni odnosi će vam doći samo kao šlag na tortu.

Škorpije su sigurne u sebe i mnogi se lepe za njih. Biće vam teško da izaberete najpoželjniju udavaču i često ćete zapadati u strastvene probleme koji se intenziviraju krajem leta. Ali, kada se za rođendan dohvatite sa nekim ko je rođen u znaku Jarca – biće vam jasno koga želite i ko vam treba.

Strelci kao da su pušteni s lanca i prepustili su se lutanju po mraku. Tek u novembru očekuje vas ozbiljno zaljubljivanje, a do tada šarmiraćete neke ljude sa kojima vam predstoje vreli seksi momenti.

Jarčevi su jaki momci i san su svake Device. Žene u ovom znaku „pucaće“ ove godine od samopouzdanja i neće biti materijal za svakoga već samo za one najizdržljivije.

Vodolije su zimska stvorenja i znaju kao niko da ohlade nekoga. Januar vam neće započeti baš ljubavno, dok će muške Vodolije u februaru strastveno da podivljaju. Opasno ćete se zagrejati za neku Vagu bez obzira kakve maske nosili i koliko god glumili da ste hladni.

Ribe će u ovoj godini biti najjače i najdelotvornije. Čeka vas mirna ljubavna luka, a imaćete stalnu podršku univerzuma i malo toga će vam stvarati probleme u životu. Najseksipilniji bićete u aprilu i decembru.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara