Ljubav i veze

Neuredan krevet – Četiri stvari koje ubijaju želju

Napisao admin

Iako je teško povjerovati da postoje stvari koje bi do ušiju zaljubljenu ženu ili muškarca odbile od seksa, ponekad se i to desi.


par (foto:cure.ba)

Nažalost, postoje situacije koje mogu i najuzbuđeniju osobu odvući od kreveta. One nisu česte, ali bi čovjek trebalo da obrati pažnju i da se trudi da mu se ne dogode. Seksualni nagon može lako da se izgubi, pa samim tim budite oprezni kada namjeravate da zavedete voljeno biće.

Neuredan krevet

Krevet na kom posteljina nije mijenjana nedjeljama, pretrpan prljavom garderobom i jaknama nošenim u gradskom prevozu, a potom bačenim na jastuk… sve ovo predstavlja lošu sliku koja se stvara o najudobnijem mjestu za seks. Pod ovakvim okolnostima svakom će pasti libido.

Ljutnja

Svađe ponekad znaju da razbuktaju strasti. Međutim, nerijetko se dešava upravo suprotno. Želja za seksom je sve manja, jer nakupljena negativna osjećanja ne dozvoljavaju da se opustimo i uživamo, narušavajući, pritom, seksualnu igru sa partnerom.

Perfekcionizam

Ukoliko je voljena osoba raspoložena za igre u krevetu i vi bi trebalo da se do kraja opustite i mislite o onome što slijedi. Ukoliko vam se po glavi motaju kućni poslovi, poslovne obaveze i sve ono što morate da odradite kasnije, bolje na vrijeme odustanite jer nećete uživati. Ovakav stav uništava strast u vezi i treba ga se što prije otarasiti.

Nedostatak romantike

Mnogim muškarcima, ali nerijetko i ženama, nije bitno da li će, prije nego što prijeđu na akciju, otići na romantičnu večeru. Ipak, utisak da se čitava stvar svodi na fizički čin i da ne postoji ništa što dublje oslikava vaše emocije, dovodi do gubitka interesovanja i brzog gubljenja seksualnog apetita.

cure.ba

Komentari

komentara