Ljubav i veze

BUDITE SEKS MAJSTOR – Trikovi da ona da poželi još

Napisao admin

Nedavno sprovedeno istraživanje, koje je rađeno u saradnji sa ženama, pokazalo je da one u glavi bilježe sve događaje tokom upoznavanja novog partnera. A jedna od bitnijih stavki, na osnovu koje odlučuju da li će se upustiti u vezu ili ne, jeste prvi seks.


seks (foto:cure.ba)

Žene imaju velika očekivanja od muškaraca, naročito kada je prvi seks u pitanju. S druge strane i najiskusnijim zavodnicima dešava se da prave početničke greške prilikom prvog seksa sa djevojkom.

Nedavno istraživanje koje je rađeno pokazalo je da pripadnice nježnijeg pola prvi seks smatraju pokazateljem da li će se veza uspjeti ili ne. Evo u čemu bi trebalo da budete dobri kako bi se žena zadržala kraj vas.

Pravo vrijeme za seks

Ranije je postojalo takozvano pravilo “Tri sastanka” koje danas više nije pouzdano. Istraživanje je pokazalo da žene čekaju osam ili više sastanaka prije nego se odluče na seks sa muškarcem. Kako ćete znati kada je vrijeme da krenete u akciju? Žena muškarcu uvijek daje zeleno svjetlo za seks a to je obično kada obezbijedi potpunu privatnost za oboje. Ukoliko vas poziva na večeru i daje vam do znanja da je njena cimerka otišla negdje na vikend, to vam je vrlo jastan pokazatelj da je spremna da osjeti vaše mnogobrojne čarolije.

Ljubite se

Žene vole da se ljube. Pritom, na taj način im pokazujete da niste zainteresovani samo za seks. Samo jedna od sedam žena bi pristala na seks bez prethodnog uvoda. Međutim, ima i onih žena koje su stavljale tačku na odnos samo zbog nespretnog muškog prvog poljupca. Budite šmekeri, obuhvatite vašu dragu i ljubite joj usne naizmjenično jako i polako.

Neka vaša ruka ide malo niže

Provedite bar 15 minuta ljubeći se i mazeći se prije nego što krenete niže. Mnogim ženama je potrebno oko osam minuta kako bi se uzbudile i poželjele vašu ruku dole. Krenite lagano, a kada određeno vrijeme prođe, spuštajte vašu ruku na njene najosjetljivije dijelove.

Mislite na to što radite

Osluškujte njene reakcije i u skladu sa njima djelujte. Ako vam da odobrenje, ljubite je sve niže i niže. Žene vole oralni seks i obožavaju kada muškarac provede bar 15 minuta “tamo dole”. Nemojte je ljubiti mehanički već razmišljajte i taktizirajte. Jezikom lagano dotaknite njen klitoris. Stanite. Dopustite joj da diše dok ljubite unutrašnjost njenih butina. Ponovite.

Seks-poze

Veliki broj žena smatra da je 10 do 20 minuta seksa idealno vrijeme trajanja. Takođe, oko 66 procenata žena je priznalo da na početku veze više voli jedostavnije i pitome seks-poze. Upravo zbog toga krenite u akciju. Neka vaša djevojka legne na leđa, blago povijenih koljena, sa jastucima ispod kukova, torza i glave. Na taj način ćete moći da klečite i uđete u nju dok istovremeno dodirujete njen klitoris rukom.

Dobra završnica

Ukoliko vam je stalo do djevojke, nakon seksa joj dajte do znanja da niste od nje htjeli samo seks. Većina žena, čak njih 56 odsto, želi bar 20 minuta nježnosti nakon eruptivnog čina. Češkanje po kosi ili maženje po tijelu od vas ne iziskuje mnogo a dosta toga dobijate. Takođe, 59 odsto žena želi da ih muškarac pozove sljedećeg dana pa je nakon posla pozovite ili joj pošaljite e-mail ili SMS. Vi nećete djelovati previše nestrpljivo, a ona će se osjećati dovoljno željenom.

Telegraf

Komentari

komentara