Ljubav i veze

Mapa muškog zadovoljstva – Gdje su skrivene erogene zone

Napisao admin

Često mislimo da muško uzbuđenje ne zahtijeva previše truda. No, i oni imaju skrivene erogene zone, čijom ih stimulacijom možete dovesti do ludila


seks (foto:cure.ba)

Ni muškarci nisu jednostavni za čitanje u seksu, i oni imaju skrivene erogene zone. Donosimo mapu za čitanje njihovih tajnih mjesta zadovoljstva

Stopala

Muškarci reaguju na dodir nekih do sada zapostavljenih dijelova tijela. Stopala, na primjer. Priuštite mu masažu stopala koju nikada neće zaboraviti. Prema tvrdnjama stručnjaka, na petama su tačke koje pojačavaju seksualno uzbuđenje.

Ušna školjka

Splet nervnih završetaka nalazi se i na ušnoj školjci. Nježno poljubite njegovu resicu na uhu, blago je dodirnite jezikom. Bilo bi dobro kada bi vam se pritom oteo i poneki uzdah ili šapat.

Koljena

Iako dodirivanje predjela iza koljena može da izazove blagi osjećaj golicanja, to područje zapravo može biti erogena zona. Koža je na tom dijelu tijela nježna i meka, samim tim i osjetljivija na dodir i poljupce.

Donji stomak

Stimulacijom donjeg stomaka kod muškarca možete da povećate seksualnu napetost. Što duže držite tenziju, to će uzbuđenje biti jače.

Unutrašnjost butina

Unutrašnji dio butina takođe je jedan od osjetljivijih dijelova tijela. To područje ima mnogo nervnih završetaka, stoga dodirovanje tog dijela tijela muškarca vrlo brzo može da “oraspoloži”.

Oči

I očni kapci mogu biti prava erogena zona. Kada on zatvori oči, preuzmite kontrolu, što prilično uzbuđuje. Koža očnih kapaka je tanka i osjetljiva, zato je nježno ljubite i dodirujte je vrhovima prstiju.

Vrat

Atmosferu možete da zagrijete milovanjem njegovog vrata. Dio koji je posebno osjetljiv je između vrata i ključne kosti. Poljubite ga baš tu.

Glava i čelo

Na prvi pogled, čelo ne djeluje kao “tačka ključanja”, ali svakako to može biti. Glava i čelo puni su nervnih završetaka, pa blaga masaža može pokrenuti pravu lavinu strasti.

cure.ba

Komentari

komentara