Ljubav i veze

Krv ne smije da “padne” – Šta nikada ne treba da vam se desi u krevetu

Napisao admin

Više volite da ste na njemu, ili obožavate kad vam priđe otpozadi, a možda vam se sviđa kada vaš momak nosi masku majmuna. Bilo kako bilo svako ima neke stvari koje preferira u seksu. Međutim, postoje neki momenti koje su apsolutno nedopustivi i ne bi smjeli da se događaju.


krevet (foto:cure.ba)

Vi možda ne volite prljave riječi, ali to ne znači da je to apsolutno neprihvatljivo, ipak takve situacije postoje. Saznajte kojih 9 situacija u seksu nikada ne bi trebalo da se dogode: 

1. Krv ne smije da “padne” 

Biti grublji u seksu je ponekad ok, ali biti grub do krvi nikada nije ok. 

2. Nikada se ne javljajte na telefon! 

Ko god da vas zove tokom seksa, može i da sačeka. Ako se javite, lako bi moglo da vam se desi da vas više niko ne čeka u krevetu pošto završite razgovor. 

3. Pogrešno ime – kraj igre 

Ukoliko je tokom seksa pozovete imenom bivše ili bilo koje druge, najvjerovatnije da od seksa ništa više neće biti. 

4. Ne smije da vas tretira kao lutku ili kao da ste akrobata 

Ako mijenjate sve nemoguće poze svakih par sekundi, to uopšte više nije zabavno. Kome je do toga, niste na Olimpijadi! 

5. Nema potrebe da se pretvarate 

Ako mu se sviđate takvi kakvi ste, nema potrebe da u krevetu pokušavate da budete neko drugi, izuzev naravno ako nije u pitanju igranje uloga. nema potrebe ni da glumite, jer znajte da većina ljudi može da prepozna kada partner glumi i folira.

6. Nemojte da bježite 

Nakon što ste upravo imali seks, jednostavno ustati obući se i otići, jer ste obavili svoje, je krajnje nepristojno i odvratno. 

7. Ne zaboravite da se ljubite 

Naravno da prilikom nekih poza poljupci nisu baš mogući, ali vi treba da održavate neki nivo bliskosti s partnerom/kom. Kada poljupci izostanu, partneru dajete do znanja da vam nije stalo do njega. 

8. Nemojte da lažete 

Ako se “folirate” da volite misionarsku pozu, samo zato što je vaša draga voli, dok je budete misionarski odrađivali odaće vas vaša faca. Bolje pronađite pozu koju oboje volite, jer poenta je da oboje i uživate. 

9. Ne budite pretihi 

Ukoliko želite da vaš partner u seksu zna da uživate, onda nemojte da ćutite kao riba. Niko ne kaže da treba da klaparate sve vrijeme, ali pokoji uzdisaj i: “To, da, da!“ svakako ne može da škodi.

cure.ba

Komentari

komentara