Ljubav i veze

Sedam ženskih erogenih zona

Napisao H. H.

Ako želite da ženu dovedete do ludila, nije presudna veličina niti prevelika izdržljivost. Da zadovoljite ženu trebate posvetiti pažnje svim njenim erogenim zonama, a ne skoncentrisati se samo na one najočitije

Ako ste mislili da se usne, grudi i međunožje ubrajaju u ovih sedam erogenih zona varate se. Ne da one to nisu, ali to je stvarno preočito.

Da bi žena stvarno uživala u seksu mora biti spremna za to – opuštena, a to ćete najbolje postići ukoliko budete slijedili sljedeće savjete i pripremiti se za dugu noć.

Vrat

Najosjetljivija tačka na vratu je kičmeni dio, odmah uz kosu. Ipak to ne znači da i ostatak vrata nije osjetljiv na dodire i poljupce. Samo polako i nježno.

Uši

I one su veoma osjetljive na dodir. Ovdje krenite oprezno jer sve žene nisu iste. Dok je nekim ženana diranje i ljubljenje uzbuđujuće, drugima je odvratno. Počnite polako, prvo grickajte ušnu resici, te se polako približavajte. Možete šaputati nježne ili bezobrazne riječi, a ponekad će dah biti sve što je potrebno.

Stopala

Masaža stopala je jako ugodna i opuštajuća, a cilj vam je opustiti ženu. Počnite sa laganim pritiskom, pa malo pojačajte. Nemojte pretjerivati. Ako ste vješti, uskoro će se te noge naći obavijene oko vašeg struka.

Dlanovi

Nekad davno ljubljenje ruku bio je jedini pristojan poljubac. Međutim on nije bio samo znak poštovanja, mlade dame je mogao uzbuditi kao poljubac na usnama. Dakle i ruke su jako osjetljive. Žensko tijelo dobro reaguje na lagane dodire. Ne kažemo da morate početi ženama ljubiti ruke, već da trebate obratiti pažnju na njih. Dodirujte ih lagano i polako. Kružnim pokretom masirajte dlanove. Pomislite kako vam te iste ruke mogu donijeti zadovoljstvo kasnije.

Unutrašnja strana ruke

Unutrašnja strana skoro svega na ženi je jako osjetljiva na dodir. Možete krenuti polako, iz dlana preko unutrašnje strane zgloba, do bicepsa. Nije bitno da li ćete lagano preći prstima ili poljupcima. Uspjeh zagarantovan.

Unutrašnja strana koljena i butine

Unutrašnja strana koljena, mjesto skrivenih užitaka. Taj dio možete ljubiti ili lagano dodirivati prstima. To je jako osjetljivo područje, zato se nemojte dugo zadržavati da ne pretjerate. Krećite se “uzvodno” unutrašnjom stranom butina. Ljubite ih, lagano dodirujete i masirajte. Zbog svoje izrazite osjetljivosti zapamtite da je dodirivanje butina kroz odjeću može dovesti do ludila, tako da predigra može započeti u restoranu, klubu, na kafi… Ako ste do butina došli u krevetu, našli ste se pred “vrtom užitaka”,piše Klix

Kada ste došli dotle, vjerujemo da dalje znate sami.

Komentari

komentara