Ljubav i veze

Muško tijelo – Njegove tajne erogene zone

Napisao admin

Na muškom tijelu postoje neka skrivena mjesta koja takođe mogu biti erogene zone. Mi ćemo ti pomoći da ih otkriješ.


muškarac (foto:cure.ba)

Muškarci reaguju na dodir nekih, do sad zapostavljenih dijelova tijela. stopala, na primjer. Priušti mu masažu stopala koju nikada neće zaboraviti. Prema tvrdnjama stručnjaka pete sadrže tačke koje pojačavaju seksualno uzbuđenje.

Splet nervnih završetaka se nalazi i na ušnoj školjci. Nježno poljubi njegovu resicu na uhu, blago je dodirni jezikom. Još ako ti se otme neki uzdah ili šapat… 

Iako dodirivanje predjela iza koljena može da izazove blagi osjećaj golicanja, zapravo to područje može biti prava erogena zona. Koža je na tom dijelu tijela nježna i meka, samim tim i osjetljivija na dodir i poljupce.

Stimulacijom donjeg stomaka kod muškarca možeš da povećaš seksualnu napetost. Što duže držiš tenziju, to će uzbuđenje biti jače.

Unutrašnji dio butina je takođe jedan od osjetljivijih dijelova tijela. To područje ima mnogo nervnih završetaka, stoga dodirovanje tog dijela tijela muškarca vrlo brzo može da “oraspoloži”. 

I očni kapci mogu biti prava erogena zona. Kada on zatvori oči ti preuzimaš kontrolu, što prilično uzbuđuje. Koža očnih kapaka je tanka i osjetljiva, zato je nježno poljubi i dodiruj vrhovima prstiju. 

Atmosferu možeš da zagriješ i milovanjem njegovog vrata. Dio koji je posebno osjetljiv je između vrata i ključne kosti. Poljubi ga baš tu.

Na prvi pogled, čelo ne djeluje kao “tačka ključanja”, ali svakako to može biti. Glava i čelo su puni nervnih završetaka, pa blaga masaža može pokrenuti pravu lavinu strasti.

cure.ba

Komentari

komentara