Ljubav i veze

Pravi biznis – Nemate dečka? Iznajmite ga za 364 dolara!

Napisao admin

Da su Japanci vjerni sljedbenici zaista bizarnih trendova, već je vrlo dobro poznato, a jedan u nizu takvih je i servis „Soine Prime“, koji pristiže u pomoć usamljenim damama.


Muškarac i žena (Foto: cure.ba)

Vrlo slično kafiću u kom možete iznajmiti djevojku za maženje, ovaj servis nudi iznajmljivanje mladih muškaraca koji će sa usamljenim damama čak i prespavati u istom krevetu, ali bez seksa, piše Index.hr.

Njihova je politika precizna i jasna, a vode se idejom da u nekim noćima ljudi jednostavno žude za toplinom drugog tijela – toliko da su spremni da plate potpunom strancu da s njima provede noć, prenosi Odit Central.

Ovaj servis je u potpunosti inspirisan dramom „Šimšima“ koja prikazuje život mlade žene nakon trazvoda koja ima problema sa spavanjem. Ona ubrzo otkriva da spava mnogo mirnije uz nekog muškarca. „Soine Prime“ svojim klijentima nudi gotovo sve – od spavanja u istom krevetu, maženja, romantične večere, čišćenja kuće i spremanja večere u njenom domu. Zaposlenima je zabranjeno dodirivanje klijenata po nekim neprikladnim mjestima, zajedničko tuširanje, ljubljenje i fotografisanje.

Početna cijena za servis u trajanju od 7 sati iznosi 364 dolara. Maksimalna usluga od 12 sati iznosi 580 dolara.

cure.ba

Komentari

komentara