Ljubav i veze

Dečko je ostavio trudnu na dan zaljubljenih, evo kako mu se osvetila – Da li je ovo previše

Napisao A. K.

Zašto je ovaj nemili događaj morao da se dogodi baš na dan zaljubljni, dovoljno što ju je ostavio i da ovaj dan pamti po suzama i bolu. Morala je da smisli način kako da mu se osveti za ovo.

Naime, dečko joj je rekao da se mora iseliti iz njihovog zajedničkog doma, a kako je ispričala, rekao joj je i da ne želi sudjelovati u djetetovom životu, prenosi “Novi“.

Iako je Valentinovo dan zaljubljenih jedan mladi Britanac izabrao je baš taj dan za prekid s djevojkom, i to trudnom.

Kada je 21-godišnja Kasey Lee Schembri čula vijest o prekidu, naravno, nije joj dobro sjela. Dečko joj je rekao da se mora iseliti iz njihovog zajedničkog doma, a kako je ispričala, rekao joj je i da ne želi sudjelovati u djetetovom životu.

Preljub je vjerojatno jedna od najgorih stvari koju možete napraviti kada ste u vezi s nekim, no još je gore kada se zbog nevjere krenete osvećivati ili partnera/partnericu testirate u javnosti. U zadnje vrijeme svjedoci smo brojnih prijevara, a u nastavku se prisjetite nekih koje su “rušile” internet.

Ljutita, Kasey je zapalila dječji bodi i ubacila ga u kuću kroz otvor za pisma, nakon čega je buknuo požar.

Kada je njezin dečko došao kući odmah je zamijetio dim koji je izlazio ispod ulaznih vrata, no nije mogao ući jer je u ključanici bio slomljeni ključ. Ipak, uspio je provaliti i uz pomoć susjeda je ugasio vatru i spriječio njezino širenje.

Zbog vatrene osvete djevojka je dobila 26 mjeseci zatvora, koja je naknadno smanjena na 20 mjeseci. Kasey je tijekom boravka u zatvoru rodila, a dijete je mogla viđati samo dva sata sedmično.

Ovog Božića će moći biti kod kuće sa svojim djetetom. ‘Jedva čeka da opet bude sa svojim djetetom i da sve ovo ostavi iza sebe’, rekao je njezin odvjetnik.

Komentari

komentara