Ljubav i veze

DEČKO JE VARAO: Da bi se osvetila spavala je s njegovim ocem, a sada prolazi kroz PAKAO! Ovo je njena ISPOVIJEST!

Napisao A. K.

Jedna anonimna devojka pristala je na se*s da bi se osvetila dečku jer ju je prevario, ali nije ni slutila da će zbog toga zažaliti.

Naime, sad je čovjek s kojim je spavala ucijenjuje, a da stvar bude gora, spavala je s tatom od dečka koji ju je varao.

Očajna djevojka izneijla je svoj problem u kolumni britanskog nedeljnika “The Sun”.

Ovo je njena intimna ispovijest.

To je bila najgora odluka u mom životu i sad mi prijeti da će reći mom dečku ako opet ne spavam s njim. Prije dva mjeseca dečko me za 22. rođendan odveo u prelijepi restoran. On ima 23 godine. Poslije toga smo otišli kod njega na malo rođendanskog se*sa koji je bio fantastičan. Sljedeće jutro sam doživjela šok. Rekao mi je da ima nešto da mi kaže. Bila sam zaprepašćena kad mi je priznao da se viđa s još dvije žene i da s njima ima odnose. Rekao mi je da mu je žao i da je shvatio da sam ja ona s kojom želi da bude. To je bio i razlog zašto mi je priznao druge veze. Htio je novi početak. Ne da sam bila ljuta, nego sam pobjesnila. Rekla sam mu da mi pozove taksi i otišla sam iz stana. Cijeli dan me je zvao i slao poruke, ali ja sam ga ignorisala. To veče sam nazvala njegovog tatu i pitala ga je li za piće. Bio je iznenađen, ali je pristao. On ima 43 godine, ali izgleda mnogo mlađe. On i mama od mog dečka su razvedeni godinama“, pisala je ova djevojka koja se ubrzo našla sa dečkovim ocem.

Ona je priznala šta je njegov sin uradio, na šta je tata strasno poljubio.

Pitao je da li bi htjela da odemo kod njega i ona je pristala.

Nabacivao mi se. Rekao mi je da je znao da je samo pitanje vremena kad ću shvatiti da želim njega, a ne njegovog sina. Poslije toga mi se i nije baš sviđao, ali sam pristala na se*s. Bila sam na ivici suza i nisam mogla da dočekam da pobjegnem iz stana. Te iste večeri sam se pomirila s dečkom. Iako zna da smo ponovo zajedno, njegov tata mi stalno šalje poruke i traži da se ponovo nađemo. U zadnjoj poruci mi je čak i prijetio. Napisao je da će sve reći svom sinu ako ne pristanem na se*s“, napisala je ova dejvojka koja poslije svega želi da nastavi sa svojim izabranikom, prenosi “Kurir“.

Komentari

komentara