Ljepota

Herbalife SKIN: Za blistavu kožu svaki dan

Herbalife SKIN
Napisao H. H.

Kao globalni stručnjak za prehranu…

…Herbalife Nutrition predstavlja Herbalife SKIN, stručnu liniju proizvoda za prehranu vaše kože izvana.  Proizvodi bogati hranjivim sastojcima, sadrže više od 15 vitamina (ovisno o proizvodu), biljne sastojke i ekstrakte namijenjene postizanju optimalnih rezultata – svaki dan.

Herbalife SKIN rutina prekrasan je ritual ljepote. Osvježavajući, uravnotežen, ugodnih mirisa i tekstura, idealan je spoj prirode i znanosti. 11 proizvoda odabranih ovisno o potrebama kože, stvoreni su za uživanje već od prvog korištenja.

Inteligentna prehrana za vašu kožu

Svi proizvodi Herbalife SKIN linije sadrže jedinstvenu, znanstveno dokazanu kombinaciju vitamina B3, antioksidativnih vitamina C i E te aloje vere. Ovisno o proizvodu, Herbalife SKIN linija sadrži i ostale biljne sastojke i ekstrakte koji joj pružaju luksuzan doživljaj, poput hranjivih biljnih ulja i eteričnih ulja, peptida i vitamina pomno odabranih kako bi poboljšali izgled vaše kože. Uz to, Herbalife SKIN je linija proizvoda koji ne sadrže dodane sulfate* niti dodane parabene** te je dermatološki ispitana.

*proizvodi bez sulfata su proizvodi za čišćenje: Umirujući gel za čišćenje s alojom, Gel s citrusom za čišćenje i zaglađivanje te Eksfolijator Instant Reveal Berry. **osim Hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom SPF 30.

Spoj ugode i rezultata vidljivih već u 7 dana*

Razmazite se luksuznim teksturama i ugodite si umirujućom svilenkastom pjenom. Budite inspirirani svježinom esencijalnih ulja i zadivljujućih mirisa. Herbalife SKIN linija je UNISEX linija kozmetike, namijenjena i ženama i muškarcima. Naši klinički ispitani proizvodi pomažu vam da svakodnevno postignete optimalne rezultate i to:

  • Značajno poboljšanje izgleda kože – ona postaje mekša, glatkija, blistavija, sjajnija i luminoznija u samo 7 dana.**
  • Ublažavanje tankih linija i bora u samo 7 dana.***

*Rezultati se odnose na Serum za ublažavanje bora, Hranjivu noćnu kremu, Dnevnu hidratantnu kremu za blistavu kožu, Hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom SPF30, Hidratantnu kremu za kožu oko očiju i Gel za učvršćivanje kože oko očiju.
**Provjera kod 30 ispitanika: stručna vizualna ocjena glatkoće, mekoće, blistavosti, sjaja i luminoznosti kože u intervalima od 2, 4 i 7 dana.
***Provjera kod 30 ispitanika: hrapavost kože mjerena Visioscanom u intervalima od 0, 7 i 42 dana.

Herbalife SKIN rutina ljepote u 5 koraka

Prvi korak svake njege jest ČIŠĆENJE koje započinjemo Umirujućim gelom za čišćenje s alojom namijenjenim normalnoj do suhoj koži ili Gelom s citrusom za čišćenje i zaglađivanje namijenjenog normalnoj do masnoj koži. Oba gela za čišćenje su bez dodanih sulfata i parabena, s biljnim čistećim bazama koje ne isušuju kožu te ne narušavaju njezin hidrolipidni sloj.

TONIZIRANJE kože prepuštamo Biljnom toniku za dodatnu energiju, s mirisom mandarine te obogaćenom aloje verom, koji u trenu hidratizira i osvježava umornu kožu.

Dobar SERUM je korak koji čini razliku, a Herbalife SKIN Serum za ublažavanje bora s ekstraktom sjemena kestena te peptidima, pomaže u ublažavanju pojave tankih linija i bora*.

*Klinički ispitan mjerenjem hrapavosti kože ispitanika Visioscanom i dekonstrukcijom fotografija u intervalima od nula, sedam i 42 dana.

Za njegu PODRUČJA OKO OČIJU namijenjeni su Gel za učvršćivanje kože oko očiju koji povećava elastičnost kože i pomaže poboljšati izgled čvrstoće područja oko očiju* te Hidratantna krema za kožu oko očiju koja pomaže ublažiti tanke linije i bore oko očiju** te utječe na povećanje vlažnosti kože tijekom 8 sati.***

*Poboljšava elastičnost, čvrstoću i smanjuje natečenost kože područja oko očiju u prosjeku za 45% nakon 7 dana, što je potkrijepljeno vizualnim ocjenjivanjem, Cutometerom i rezultatima subjektivnog upitnika.
**Klinički ispitano mjerenjem hrapavosti kože ispitanika Visioscanom u intervalima od nula, sedam i 42 dana.
***Ispitano mjerenjem vlažnosti kože ispitanika u 8-satnim intervalima. Kod 100% ispitanika utvrđeno je da je vlažnost kože nakon osam sati bila značajno veća od vlažnosti kože u početnom stanju.

Najvažnija potreba kože je HIDRATACIJA, stoga za dnevnu njegu kože biramo Dnevnu hidratantnu kremu za blistavu kožu, uz koju koža djeluje blistavo čak i bez šminke, ili Zaštitnu hidratantnu kremu SPF 30 koja hidratizira i pruža zaštitu od UVA/UVB zraka. Noćna kraljica ljepote dolazi u obliku bogate i luksuzne, Hranjive noćne kreme koja tijekom noći koži daje potrebnu vlagu i čini ju ujutro mekšom i glatkijom.

I za kraj, ne zaboravite i na POSEBNU NJEGU kože 1-3 puta tjedno. Dubinski pročistite kožu, ujednačite ten i uklonite odumrle stanice s kože uz Eksfolijator Instant Reveal Berry, piling sa sjemenkama bobičastog voća bogat antioksidansima. A ako imate masno do mješovitu kožu, uklonite masnoću i prekomjernu nečistoću s kože Maskom za čišćenje kože s metvicom i glinom.

Za više informacija o Herbalife SKIN proizvodima te narudžbu moguću isključivo putem Herbalife Nezavisnih Distributera ispunite obrazac OVDJE.

Komentari

komentara