Ljepota

Isprobajte ih sve – Savršene frizure za ljeto (FOTO)

Napisao admin

Za ljetne dane koji su ispred nas savršene su frizure koje ne iziskuju puno truda i koje drže kosu skupljenom kako bi nam bilo što manje vruće. Idealne su za jutarnje kave, odlaske na plažu i večernje izlaske


Frizure (foto: cosmopolitan.hr)

Pletenica

Pletenica kakvu nosi Rita Ora odličan je izbor za svaki dan. Podijelite kosu i razdjeljak ostavite duboko na jednoj strani, a na suprotnoj spletite pletenicu. Ovu frizuru možete ukrasiti cvijetom i spremne ste, kamo god krenule.

Prima balerina

Želite li izgledati uglađeno poput Lauren Conrad, nosite veliku punđu poput balerine. U čemu je tajna? U spužvama za punđe koje se jednostavno prevuku preko repa dok se ostatak kose plete u pletenice ili učvrsti ukosnicama – ili što god sami dobijete inspiraciju napraviti. I zapamtite da za spužve vrijedi pravilo što veće, to bolje!

Imitacija undercuta

Baš poput Carmen Electre, ako nemate hrabrosti napraviti undercut, isprobajte ovu frizuru koja neodoljivo podsjeća na njega. Ostavite razdjeljak duboko po strani i ispod njega ispletite nekoliko paralelnih sitnih ribljih kostiju. Ostatak kose pustite da pada u valovima. Imate li prirodno ravnu kosu, nakon pranja je spletite u veliku pletenicu i pustite da se osuši kako bi vam kosa poprimila prirodan, valoviti izgled.

Visoki rep

Kristen Stewart uvijek nas oduševljava jednostavnim frizurama koje su zapravo super slatke. Kosu ostavite u valovima i svežite je u visoki rep. Iz repa izdvojite jedan tanki pramen i omotajte ga oko gumice kako biste je sakrili i pričvrtite ga ukosnicom ispod repa. Et voila, frizurica je tu!

Nestašna punđa

Prekrasna Eva Mendes oduševila nas je ovom frizurom. Kosu podignite u veliku nestašnu punđu i ukrasite je velikom trakom s izgledom turbana. Poprilično jednostavna frizura koja izgleda tako chic, za sve trenutke u kojima želite zablistati.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara