Ljepota

Pronađite inspiraciju za šminkanje – Make up hit: narandžasta! (FOTO)

Napisao admin

Ovim će ljetom dominirati make-up u vrućim nijansama tangerine. Dajte i vi šansu ovom trendu jer su narančaste nijanse savršen partner preplanulom tenu. Inspiraciju potražite kod brojnih poznatih osoba koje su ovaj trend objeručke prihvatile!


Šminka (foto: cosmopolitan.hr)

Selena Gomez
Za senzualni damski izgled, isprobajte kremasti mat ruž u boji koralja, duge trepavice i valove u kosi.

Ginnifer Goodwin
Aristokratski bijeli ten osjenčajte rumenilom u boji marelice. Baš poput Ginnifer, izgledat ćete neodoljivo poput porculanske lutke.

Jessica Alba
Preplanuli ten u boji karamele savršeno ćete istaknuti žarkim mat ružem bogate narančaste nijanse. Uz ovakve usne, dovoljno vam je malo maskare na trepavicama.

Kelly Rowland
Savršen detalj za odlaske na plažu su nokti u nježnoj boji tangerine. Bijeli kupaći kostim ili haljina za plažu uz ovakve će nokte pasati savršeno.

Khloe Kardashian
Za decentan dnevni izgled odaberite highlighter u boji breskve i sjajilo za usne iste nijanse – puno umjerenije rješenje od bronzera.

Emma Stone
Rumenila koraljnih nijansi idealna su i za noć i za dan, za sve nijanse tena.

Julianne Hough
Platinastim plavušama poput Julianne savršeno će pristajati bilo koja žarko narančasta nijansa ruža. Jedino što vam je potrebno za senzacionalan osmijeh.

Ashley Benson
Trend narančastih nijansi uparite s jednako ljetnom bojom sunca. Odjeća u kobalt plavoj nijansi uz ove će boje biti pun pogodak!

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara