Ljepota

Ljepota je bolna – Tretmani ljepote koji muškarcima idu na živce

Napisao admin

Ljepota je bolna, riječi su mnogih žena koje i dalje ne prestaju da se trude da uvijek i u svakom trenutku budu lijepe, kako sebi tako i svojim muškarcima. Međutim, neke tretmane bi bilo bolje da izbjegavaju, baš zbog svoje jače polovine.


nokti (foto:cure.ba)

Muškarci prijeziru određene tretmane ljepote kod žena. Koliko god se pripadnice nježnijeg pola trudile da zadive frajere svojom ljepotom, često se dešava da naprave greške. 

Koko Šanel je davno rekla da žena uvijek treba da bude sređena jer nikada ne zna kada će i gdje sresti čovjeka svog života. I mi se sa tim apsolutno slažemo, ali neke dame prosto nemaju mjeru koja je muškarcima jako bitna. Oni obraćaju pažnju na neke detalje, čak i više nego što mislite, a upravo zbog toga treba da budete svjesni svih tretmana koji muškarce tjeraju da pobjegnu u troskoku.

Vještački nokti

Posebno oni veliki, špicasti i u boji, sa mašnicama, cirkonima i raznoraznim “Hello Kitty” fazonima. Sve što je prirodno uvijek im je ljepše,više seksi i privlačnije od vještačkih dodataka od kojih im se naprosto diže kosa na glavi. Ukoliko ste ljubitelj manikira i njege noktiju kod kozmetičara, trudite se da ne pretjerujete s vještačkim noktima.

Vještačke trepavice

Što su vještačke trepavice duže, to su muškarcima smješnije. Još ukoliko nisu crne već u nekoj drečavoj boji, pogodićete ih pravo u centar. U redu je da eksperimentišete i da se povremeno posvetite promjeni svoga izgleda, ali ukoliko bez zalijepljenih trepavica ne izlazite iz kuće, nemojte se više čuditi zašto vam nikako ne uspijeva da pronađete dečka.

Solarijum

Muškarci vole preplanulost, ali pritom ne misle na nijansu reš pečene piletine. Mnoge žene nemaju mjeru kada je ten u pitanju, što muškarcima svakako ide na živce.

Sjaj za usne

Svaki muškarac voli da ljubi nježna i meka usta. Međutim, ako su ta usta ljepljiva i puna šljokica, muškarcima se i ne čine tako primamljiva. Nijedan pripadnik jačeg pola ne uživa u tome, bez obzira na sve.

Crveni ruž

Većini muškaraca crveni ruž na djevojkama izgleda jeftino. Naročito ukoliko su ga stavile u kombinaciji sa jako našminkanim očima. Opredijelite se ili za jedno ili za drugo. Obje stvari nikako ne idu i predstavljaju jednu od najvećih grešaka u šminkanju, koja muškarcima svakako “upada u oko”.

Šminka na plaži

Ukoliko mislite da je oponašanje meksičkih glumica, koje ni u krevet ni u bazen ne idu bez šminke, zanimljivo, grdno se varate. Muškarci vole prirodne djevojke koje se ne stide da pokažu sve ono to imaju, makar na plaži. To je jedino mjesto, pored teretane i kreveta, na kom treba vi da budete vi. Manite se šminke i ostalih dodataka.

Nadogradnja kose

Nijedan muškarac neće uživati ukoliko krene da vas nježno mazi po kosi, a zatim osjeti ubod metalne šnalice kojom ste pričvrstili za glavu vještački pramen kose. Još gora stvar je ukoliko vam ta metalna šnalica viri iz kose, što nije rijedak slučaj kod žena. Jeftina nadogradnja nije bolja od vaše prirodne kose, ma koliko vam se činilo drugačije.

Telegraf

Komentari

komentara