Ljepota

Oduvijek smo se pitali kako izgleda kad se Kate Middleton opusti – Sad znamo!

Napisao A. K.

Vojvotkinja od Kembridža je prethodnih sedam godina provela živeći po strogim pravilima britanske kraljevske porodice i konstantno u centru pažnje svih britanskih i svetskih medija. Zato i ne čudi što joj je dolazak Megan Markl, koja je svu pažnju skrenula na sebe, došao kao pravo olakšanje.

Vojvotkinja od Saseksa je sada ta čiji se svaki pokret prati, čiji se modni odabiti ocenjuju u svim medijima širom sveta, a svaki iole drugačiji izraz lica tumači na ovaj ili onaj način. Meri joj se dužina suknje, dubina dekoltea, cena svake haljine i čak i najmanja greška može da dovede do toga da je konzervativniji deo Velike Britanije žestoko osudi – kao što je bio slučaj sa haljinom koja joj otkriva ramena. Kejt Midlton je tu torturu živela dugih sedam godina i sada konačno može malo da odahne i da se opusti.

I stoji joj fenomenalno!

Foto: Profimedia

Kejt je sa ćerkom Šarlotom i sinom Džordžom provela nedelju uživajući u prirodi, gledajući kako princ Vilijam igra polo. Bez usiljenog osmeha, kompletne šminke i savršeno isfenirane kose, Kejt je kao sasvim obična žena sedela na travi i igrala se sa decom. Ovo ne bi bio nimalo čudan prizor da je u pitanju bilo koja druga žena, ali je prava retkost videti bilo kog člana kraljevke porodice u toliko opuštenom izdanju, a posebno vojvotkinju od Kembridža koja je godinama morala da se „dokazuje“ javnosti – budući da njene slike iz mladosti nisu baš dostojne kraljevske porodice, što je na samom početku njenog i Vilijamovog braka nateralo mnoge da je gledaju sa podignutim obrvama.

Zato su trenuci u kojima ona i deca mogu zaista da budu potpuno prirodni ne samo retki, već i dragoceni.

Foto: Profimedia

Kejt je za ovu priliku odabrala jednostavnu, ali jako lepu Zarinu haljinu na prugice sa spuštenim ramenima – ali, pošto je to ipak fina Kejt, držala je haljinu tako da pokriva ramena – koja košta oko 5.000 dinara.

Vojvotkinja se toliko opustila da je u jednom trenutku i potrčala sa sve štiklama – što je, piznaćete, prizor koji se stvarno retko viđa.

Poslednjih dana je britanskim medijima počela da kruži priča o tome kako su godine u kraljevskoj porodici ostavile traga na Kejt, koja izgleda „izmoreno“, „ispijeno“ i „starije“ – što nije samo uvredljivo, već i jako glupo, budući da žena izgleda savršeno nakon tri porođaja. Ali, poenta je upravo u tome što ćete na većini njenih slika da je vidite kako na plus 30 sedi u haljini dugih rukava i hulahopkama, sa šeširom na glavi, maše ručicom i smeje se za kamere. Svako od nas bi izgledao ispijeno i umorno.

Ali, kad je vidite kako uživa u prirodi sa klincima – deluje kao devojčurak kakav je bila pre braka sa Vilijamom.

A i deca konačno imaju priliku da se ponašaju kao deca, a ne kao mali roboti koji mašu i smeju se kad su tu fotogrfai.

Šarlota i Džordž se igraju kao i sva ostala deca
Šarlota i Džordž se igraju kao i sva ostala deca Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sve u svemu – nadamo se da će Kejt pametno iskoristiti što je pomeren fokus pažnje na Megan i uživati što više u malim, svakodnevnim stvarima.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

komentara