Ljepota

9 činjenica koje bi mogle dokazati – Žene u četrdesetim su fenomenalne!

Napisao A. K.

S godinama žene postaju vidovite. Ženi starijoj od 40 ne trebaš govoriti o tome što si uradio – ona već zna!

Pročitajte ovo, dobro će vam doći… Svim ženama koje su starije od 40 godina: Naslonite se i klimajte glavom. Svim ženama koje su mlađe od 40 godina: Naslonite se i dobro slušajte. Svim muškarcima: Naslonite se i prihvatite ovo onako kako jeste.

Ovo je original iz emisije Andy Rooneya “60 Minutes” s CBS-a. Andy Rooney kaže: „Što sam stariji, to sve više poštujem žene starije od 40 godina. Evo nekoliko razloga: Žena starija od 40 godina te nikada neće probuditi usred noći da bi te pitala: “O čemu trenutno razmišljaš?” … Jednostavno je ne zanima.

Kada žena starija od 40 godina ne želi gledati utakmicu, ona ne sedi pored tebe kukajući. Ona će se zabaviti nečim drugim, nečim za što je raspoložena. A većinom je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

Žena starija od 40 samu sebe dovoljno poznaje da bi znala ko je, šta je, šta želi. I od koga želi. Samo mali broj žena starijih od 40 zanima što ti misliš o njima. Žene starije od 40 zrače ponosom. Retko će ti napraviti scenu na nekom društvenom događaju.

Ali ako si zaslužio, neće oklevati da te kazni! S godinama žene postaju vidovite. Ženi starijoj od 40 ne trebaš govoriti o tome što si uradio – ona već zna! Žena starija od 40 izgleda sjajno kada stavi jarko crveni ruž, što se ne može tvrditi za većinu mlađih žena.

Starije žene su sigurnije, iskrenije i otvorenije. One ti kažu u lice kada se ponašaš kao idiot. Nikad se ne moraš pitati na čemu si kod nje. Da, mnogo je razloga zašto poštujemo žene starije od 40 godina.

Na žalost, ponekad obrnuto ne vredi… Na svaku sjajnu, inteligentnu, privlačnu ženu stariju od 40 često dolazi jedan „ostatak nečijeg“ debelog stomaka u žutom šorcu, koji zbog dvadesetdvogodišnje konobarice pravi majmuna od sebe“.

Izvor: Infpult.info

Komentari

komentara