Ljepota

Savršena nijansa ruža za svaku priliku

Napisao H. H.

Bez obzira na to imali jedan ruž ili cijelu hrpu njih, zasigurno imate jednu nijansu koja vam je omiljena i koju najčešće nosite…

Ipak, nemojte smetnuti s uma kako svaka nijansa, pa tako i ona koja je prirasla vašem srcu i usnama, šalje određenu poruku, a na temelju boje koju primjećujemo na nečijim usnama donosimo zaključke čak i o tome koliko je dotična osoba kreativna, pouzdana ili profesionalna, piše “Cosmopolitan“.

Generalno gledajući, snažne, izražajne boje uglavnom povezujemo sa snažnim karakterom, dok one nježnije i povezujemo s pitomim, tihim i toplim osobnostima. Sukladno tome, evo koje biste nijanse trebali nositi u kojim prilikama:

Razgovor za posao

Na razgovoru za posao želite ostaviti dojam snažne i samopouzdane osobe, no ne želite da vaš ruž dominira razgovorom i vama. Nijansa koja će najbolje odraditi taj posao za vas je nijansa šljive zahvaljujući kojoj ćete izgledati profesionalno i ambiciozno, ali ne pretenciozno. Ova nijansa odražava samopouzdanje bez dojma nepristupačnosti pa je iealna za ovakve prigode.

Prvi spoj

One osobe koje tragaju za ozbiljnom vezom nadaju se odanoj osobi u koju će moći imati povjerenja, dok se oni zainteresirani za vatrenu romansu fokusiraju na fizičku privlačnost. Na vašu sreću, vi ne morate birati nijansu sukladno svojim željama jer postoje nijanse uz koje ćete poslati obje poruke. Boja šljive i nude tonovi dvije su nijanse koje će za svaki dejt biti pun pogodak budući da se osobe koje biraju ove nijanse smatraju najpouzdanijima i najprivlačnijima.

Posao

Bez obzira na posao koji radite, želite da vaši kolege s vama surađuju, dijele mišljenja, i da vas percipiraju kao pristupačnu i dragu osobu s kojom mogu surađivati na rješenju nekog problema. Dojam takve osobe ostavit ćete odabirom nude nijansi koje šalju jasnu poruku da ste spremni na suradnju, brižni i druželjubivi.

Upoznavanje njegovih roditelja

Kad god ste u prilici upoznavati nove ljude u opuštenoj atmosferi, odlučite se za neku od ružičastih nijansi. Ove nijanse odaju dojam pristupačne osobe koja se voli družiti i zabavljati pa je savršena upravo za sve one situacije kada u ležernoj atmosferi na nekoga želite ostaviti dobar prvi dojam.

Posebne prilike

Bilo da se radi o važnoj večeri ili domjenku, ili možda prezentaciji na poslu koju vi vodite, želite zablistati u punom sjaju, ostavljajući dojam snažne, samopouzdane i hrabre osobe koja točno zna što želi u životu. Takvu ćete poruku poslati odabirom klasične crvene nijanse koja bolje od bilo koje druge otkriva snagu vašeg karaktera.

Komentari

komentara