Ljepota

Sve može, ali ne i ovo: Šta je to Amal zabranila Džordžu Kluniju kada su deca u pitanju

attends the premiere ff Disney's "Tomorrowland" at AMC Downtown Disney 12 Theater on May 9, 2015 in Anaheim, California.
Napisao H. H.

Osim što snima i režira komediju Suburbicon, Džordž Kluni je u centru interesovanja zbog toga što će sa suprugom Amal Kluni dobiti blizance.

Slavni par Amal i George Clooney ove će godine u lipnju postati roditelji blizanaca, a kako je glumac otkrio izuzetno se raduje tom trenutku i vjeruje da će im s obzirom da dolaze blizanci biti poprilično veselo   FacebookTwitterWhatsappViberPinterestHollywoodski glumac George Clooney ovih je dana otkrio

Hollywoodski glumac George Clooney ovih je dana otkrio kako se on i njegova trudna supruga Amal Clooney nikako ne mogu dogovoriti oko imena djece zbog njegovog poprilično osebujnog viđenja i prijedloga dječjih imena. Tako je poprilično uzrujao svoju trudnu suprugu tijekom razgovora o imenima kada je predložio da djecu nazovu po  njegovom najdražem brendu tekile, predložio da se djevojčica i dječak zovu Casa i Amigos.

‘Moja supruga mi je odmah rekla da nema govora da djecu tako nazovem i da ne razmišljam o tome. I rekla mi je da mi je to jedina stvar koji mi zabranjuje’, otkrio je glumac,piše estrada.ba

Komentari

komentara