Kuća i hrana

Evo zbog čega morate istog momenta da bacite kečap iz frižidera i da ga zauvijek zabranite svojoj djeci! Ovo je stvarno strašno!

Napisao H. H.

Prvi sastojak je paradajz u prahu, drugi je destilovano sirće, zatim visoko fruktozni kukuruzni sirup, potom kukuruzni sirup…Drugim rečima šećer, šećer i još šećera… I ne samo to!

Nažalost, najnovija istraživanja imaju jako loše vesti za sve ljubitelje kečapa. Ispostavilo se da ovaj crveni dodatak hrani, koji svi obožavamo, može veoma naškoditi našem zdravlju, a da mi toga nismo ni svesni!

Kečap je najpopularniji dodatak hrani na svetu. Međutim, to što je dobrog ukusa i što ga svi volimo ne znači da je on dobar za nas!Ovo znači da jedna boca kečapa sadrži 33 kašike šećera Destilovano sirće je takođe loša vest jer se ono proizvodi od genetski modifikovanog kukuruza. Genetski modifikovani kukuruz tretira se herbicidima koji sadrže hemikaliju zvanu glifosat

kecap-je-najpopularniji-dodatak-hrani-na-svetu-medutim-to-sto-je-dobrog-ukusa-i-sto-ga-svi

Kada pogledate listu sastojaka na boci najpopularnijeg brenda kečapa na svetu “Heinz” možete videti ono što je i očekivano, nema zdravih sastojaka . Čak i ako nemate ovu vrstu kečapa u svom frižideru, pogledajte sastva onog koji koristite

kada-pogledate-listu-sastojaka-na-boci-najpopularnijeg-brenda-kecapa-na-svetu-heinz-mozete

Komentari

komentara