Kuća i hrana

ONA JE NAJUREDNIJA ŽENA U AMERICI: Pogledajte trikove za sređivanje kuće zbog kojih je postala velika TV zvijezda (VIDEO)

Napisao A. K.

Ona je odlučila da njen dom postane najurednija kuća u Americi, a to je uspela pomoću sitnih trikova koje već danas možete primeniti i vi!

Predstavljamo vam laka i jeftina rešenja žene koja živi u najorganizovanijoj kući u Americi! Profesionalna organizatorka Aleksandra Kostelo ističe kako je par malih trikova savršene organizacije mogu potpuno transformisati vaš životni prostor, a da za to ne morate da potrošite novac!

Prvi savet ove žene čije je drugo ime “organizacija” i koju je predstavio čak i Dejli mejl jeste da razvrstate stvari na one koje često koristite i na one koje su neupotrebljive. Ali, trik je u tome što upotrebljive stvari možete učiniti organizovanim i lako pristupačnim pomoću neupotrebljivih predmeta.
Na primer, ako imate pleh za pečenje koji retko kad koristite iskoristite ga tako što ćete u njemu organizovati začine kako bi ih lakše pronašli i razvrstali. Takođe, stari stalak za sušenje sudova može postati savršen za organizaciju fascikli i materijala u kancelariji.

Od kartona možete napraviti male pregrade u fiokama i tako organizovati začine ili neke sitnice poput kancelarijskog pribora, dok velika prazna pakovanja sladoleda možete iskoristiti kao savršeno mesto za olovke.
Alehandra ističe da je ključ u nama i našim odlukama i željama da držimo stvari u svom domu pod kontrolom. Ona savetuje da svako veče izdvojimo 15 i 20 minuta za izbacivanje nepotrebnih stvari iz kuće i za malo sređivanje kako nas na kraju nedelje ne bi sačekao ogroman nered.

Njeni praktični savjeti za organizaciju oduševljavaju domaćice širom sveta, pa tako saveti poput naljepnica sa imenima začina koji su u tegli i sortiranje garderobe po bojama inspirišu mnoge da naprave nešto slično u svom domu.

U neupotrebljive plastične bočice možete staviti zihenadle, novčiće ili štapiće za uši, dok kvadratne pregrade u fioci mogu koristiti kako se različite kesice čaja ne bi mešale. Uštedićete prostor ako fascikle držite na zidu iznad radnog stola, a organizacija pregrada u fioci za posuđe učiniće da lakše pronađete ono što vam je potrebno.

Pogledajte video u kome će vam Aleksandra otkriti sve čari savršene organizacije! Ne brinite ako ne razumete engleski jezik, jer se uredne domaćice lako sporazumiju i bez reči!

https://www.youtube.com/watch?v=EoC83JhkCAw

(Kurir.rs/Lepaisrecna, Foto: Printscreen/YT)

Komentari

komentara