slot online 2023

Potiče mršavljenje – ON topi kilograme bez dijete!

Napisao admin

Grejpfrut sadrži sastojke koji smanjuju nivo insulina u krvi i podstiču mršavljenje. Veliki procenat vode u njemu, podstiče nas da unosimo više tečnosti, a to ubrzava metabolizam


Grejpfrut (Foto: Cure.ba)

GREJPFRUT nam pomaže da oslabimo, čak iako nismo na dijeti, tvrde japanski naučnici. Njihovo istraživanje pokazalo je da su ispitanici, koji su uz svaki obrok pojeli i polovinu ove voćke, gubili 1,65 kg mesečno. Oni koji su tri puta dnevno pili čašu soka od grejpfruta, za isti period su mršavili manje od 1,5 kg.

Sadrži sastojke koji smanjuju nivo insulina u krvi i podstiču mršavljenje. Veliki procenat vode u njemu, kao i u drugim agrumima, podstiče nas da unosimo više tečnosti, a to ubrzava metabolizam i snabdeva nas energijom.

Recept je jednostavan, uz svaki obrok pojedite pola grejpfruta ili popijte 2,5 dl soka. Ali zaboravite na namirnice sa složenim ugljenim hidratima, kao što su kukuruz, krompir i testenine. Jelovnik obogatite povrćem, koje možete da pripremate na puteru, kao što su crveni luk, brokoli, šargarepa… I kilogrami će početi da se tope.

novosti.rs

Komentari

komentara