slot online 2023

MAJA IMA 312 kilograma i ZA SVE KRIVI SRBIJU: Pokušava da smrša u poznatom rijalitiju!

Napisao H. H.

Maja Radanović je djevojka od 33 godine, koja je u jednom momentu dostigla kilažu od nevjerovatnih 312 kilograma zbog čega joj se život prtvorio u pakao. Rođena je u u Portlandu u Americi, roditelji su joj Srbi koji su otišli iz zemlje u potrazi za boljim životom

Kao najgojaznija učesnica emisije kanala TLC “My 600 lb life”, Maja je postala zvijezda. Za njen višak kilograma, kako sama kaže, zaslužno je i srpsko porijeklo jer smo “nacija čija se kultura vrti oko hrane”.

Zbog razvoda, Majina majka je morala da radi mnogo više kako bi ih izdržavala, a Maja je utjehu zbog usamljenosti pronalazila u hrani. Odlazak oca od porodice teško joj je pao, i da je od desete godine počela da se dramatično goji. Na početku srednje škole imala je 136 kilograma, na kraju srednje škole bila je teška 181 kilogram. Sa 24 godine bila je teška 226 kilograma.

“Kad se probudim, prvo što uradim je da zahvalim Bogu što nisam umrla u toku noći jer mi je zdravlje u katastrofalnom stanju i znam da je pitanje trenutka kada ću umrijeti. I što je najgore, situacija je iz dana u dan sve gora. Mnogo je dana kad ne mogu ni da se istuširam”, izjavila je Radanovićeva.

Maja Radanović – Kurir.rs

Maja je imala dečka, Kristijana kada je emisija počela sa emitovanjem, međutim, ubrzo je i raskinuo sa njom. To ju je strašno pogodilo jer je već prošla sličnu epizodu – bila je u vezi četiri godine sa dečkom, bili su i vjereni, da bi je on potom ostavio jer se plašio da ona zbog gojaznosti neće moći da rađa, kaže Maja.

Uz pomoć čuvenog doktora Jonana Nouzaradana, specijalizovanog za slučajeve morbidne gojaznosti, uspjela je da skine prvih 50 kilograma.

Maja postepeno skida težinu, a napredak dijeli sa pratiocima kojih je sve više i više na društvenim mrežama.

Majin napredak publika napeto prati, a strogi doktor Nouzaradan čini se, vrlo je zadovoljan njenim napretkom.

Komentari

komentara