slot online 2023

Tajna formula – Beyonce u tri mjeseca skinula više od 25 kilograma

Napisao admin

Slavna Beyonce koja poglede plijeni gdje god se pojavi, u svom najnovijem intervjuu otkriva kako je tijekom trudnoće dobila više od 25 kilograma, a ideju da ih skine tri mjeseca nakon porođaja danas naziva – suludom.


Beyonce (foto: cure.ba)

U trudnoći sam dobila 25,8 kilograma. Nisam imala puno vremena jer sam zakazala termin za koncert samo tri mjeseca nakon porođaja. Prirodno nisam mršavica pa moram redovito vježbati kako bih bila u formi’, otkriva Beyonce u intervjuu za magazin Shape gdje je, pozirajući za naslovnicu, pokazala besprijekornu figuru.

Pop diva kaže kako su strogi režim prehrane i vježbanja ključ uspjeha njezine vitke linije i dobrog izgleda, a kako bi skinula 25 kilograma dobivenih tijekom trudnoće, Beyonce je, prema riječima Bahara Takhtehchiana, urednika magazina Shape, kombinirala kardio vježbe, čučnjeve s iskorakom, prehranu s puno povrća i nemasno meso.
U održavanju vitke figure Beyonce u znatnoj mjeri pomaže i ples. ‘Plesom se tjeram na aktivnost, no svatko je drukčiji. Najvažnije je biti zdrav i brinuti se o sebi i, naravno, biti sretan zbog stvari koji vas čine takvima kakvi jeste’, kaže Beyonce koja trenutačno priprema svjetsku turneju u sklopu koje će 17. travnja nastupiti i u Zagrebu.

U veljači, Beyoncein osobni trener Marco Borges za magazin Life & Style otkrio je kako je pomogao Beyonce vratiti u formu. Tako je Beyonce prakticirala djelomično vegansku prehranu, a sam Borges ističe kako je Beyoncein gubitka kilograma impresivan uspjeh.

tportal

Komentari

komentara