slot online 2023

Skinite i do 5 kilograma za 3 dana pomoću vojne dijete

Napisao A. K.

Vojna dijeta je kratkoročni plan ishrane koji može da vam pomogne da izgubite i do 5 kilograma za veoma kratko vreme.

Nedavna studija pokazala je gubitak kilograma na prvom mestu svih novogodišnjih odluka. Ako i vi pripadate ovoj statistici, isprobajte ovu dijetu kako biste se rešili tog viška kilograma i to tako što ćete da jedete hot dogove i sladoled.

Zašto je toliko popularna?

Jedna od najprivlačnijih pravila ove dijete jeste to što traje samo 3 dana. Za to kratko vreme trebalo bi da izgubite do 5 kilograma! To možete postići ako se precizno držite plana ishrane.
Ono što je takođe privlačno od ove dijete jeste što je laka za držanje. Ne morate da brojite kalorije i kupujete egzotične, skupe namirnice. Potrebna vam je samo hrana koju ćete naći u najbližoj prodavnici.
Trebalo bi da brzo smršate jer ova dijeta navodno ubrzava metabolizam. Smanjenjem unosa hrane tokom ovog kratkog perioda, brzo ćete se rešiti sala. Međutim, ovo nije tipična dijeta sa izgladnjivanjem. Ne unosi se veliki broj kalorija, ali on će vam obezbediti energiju da imate produktivan dan. Tu spadaju zdrave masti, ugljeni hidrati i proteini.

Prvi dan

– Doručak: šolja toplog napitka (kafa ili čaj), jedno parče tosta (od celog zrna žitarica), 2 kašike kikiriki putera, pola grejpfruta.-Ručak: šolja toplog napitka (kafa ili čaj), parče tosta, pola porcije tunjevine.

– Večera: oko 85 grama bilo kog mesa (kuvanog u vodi ili na pari), pola porcije boranije, pola banane, jedna mala jabuka, a sebe možete nagraditi jednom porcijom sladoleda od vanile.

Drugi dan

– Doručak: jedno parče tosta (od celog zrna žitarica), jedno tvrdo kuvano jaje, pola banane.– Ručak: još jedno tvrdo kuvano jaje, 5 slanih krekera, jedna porcija švapskog sira.

– Večera: 2 hot doga bez zemičke, pola porcije šargarepe, porcija brokolija, pola banane koju možete pojesti sa pola porcije sladoleda od vanile (zaslužili ste!).

Treći dan

– Doručak: 5 krekera, parče švapskog sira i jedna mala jabuka.– Ručak: parče tosta (od celog zrna žitarica), jedno jaje (lagan ručak).

– Večera: porcija tunjevine i omiljeni deo večere – pola banane i porcija sladoleda od vanile.

Naše preporuke

Naše preporuke

Foto: brightside.me
Ako želite da postignete bolje rezultate, pridržavajte se dijete 3 dana, a onda jedite normalno sledeća 4 dana. Nemojte se prejedati tokom tih 4 dana kako ne biste vratili kilograme. Ponavljajte vojnu dijetu u toku nekoliko nedelja dok ne dostignete svoj cilj. Preporučuje se da se pridržavate ovog plana ishrane ceo mesec.Neka vam postane navika da dan započnete čašom vode. Pre svakog obroka popijte dve čaše vode. Voda pruža pun osećaj u želucu, što smanjuje apetit i pomaže da duže ostanete siti. Ne zaboravite da pijete vodu i tokom ova 4 dana kada jedete normalno.
Pronađite partnera za dijetu kako biste motivisali jedno drugo. Tako ćete imati više šanse da uspete.

Ozbiljno smanjenje kalorija se ne preporučuje svima. Dobra ideja je da se konsultujete sa doktorom oko svake nove dijete. Da li je ta dijeta pogodna za vas, zavisi od vašeg zdravlja i preporuke lekara.

Image source: brightside.me
Izvor: Fokuzz

Komentari

komentara