slot online 2023

IZGUBILA SAM 12KG U SAMO 14 DANA A U ISHRANI SAM PROMENILA SAMO OVO

Napisao H. H.

Da biste bili zdravi, potrebno je da održavate normalnu kilažu. Ako želite smršati, potrebno je da se zdravo hranite i redovno krećete. Izbacite iz upotrebe neprirodne gazirane sokove i ostala pića, masne i preslane hrane.

Zapamtite, sa debljinom dolaze sve bolesti. Velika je vjerovatnoća da ćete mladi dobiti srčane  tegobe, dijabetes ili srčani ili moždani udar.

A da ne govorimo o tome da ćete i bolje izgledati kada kilažu dovedete u normalno stanje. Zpamtite, nećete sršati ako se izgladnjujete i preskačete obroke (posebno doručak). To vam može samo dati kontra efekat i povećati rizik od nastanka dijabetesa.

Uz zdravu ishranu, fizičku aktivnost, mogu vam pomći prirodni sokovi.Mnogi prirodni sokovi jačaju imunitet i liječe rak,a uz to su jako ukusni.

Tako možete koristiti limunadu koja će vam pomoći da lakše sagorite masti. Evo kako je možete koristiti za mršanje:

Plan za 7 dana

Prva 4 dana pijte 3 čaše limunade dnevno. Naravno, bez šećera. Inače, bolje je da za zaslađivanje koristite med. Podrazumijeva se da se pored toga zdravo hranite i krećete.

Peti, šesti i sedmi dan pijte 2 čaše limunade dnevno. Jednu prije doručka i jednu prije večere. Jedite što više zelenog povrća.

Ponovite režim,a trebalo bi da limunadu knzumirate na ovaj način oko mejsec dana, a onda pauza. Naravno i dok traje pauza, hranite se zdravo.

(narodnamedicina)

Komentari

komentara