Magazin

Ukoliko sanjate jednu od ovih 5 stvari uskoro ćete upoznati srodnu dušu!

Napisao H. H.

Možda je baš sad pravo vrijeme za ljubav.

Obratite pažnju na ono što sanjate, možda vam je srodna duša bliže nego što mislite – samo treba da je pustite u svoj život, a potom i u svoje srce. Možda je baš sad pravo vrijeme za ljubav…

Snovi nam mogu otkriti sve i svašta, a kada je ljubav u pitanju – najaviti skori dolazak prave ljubavi, ali i to da se trebate riješiti nekih loših osobina kako bi ljubav mogla pronaći put do vas.

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, uskoro bi mogli da se zaljubite u nekoga savršenog za vas:

1. Lutku

Ukoliko sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi uskoro mogli da se posvađate s nekim.

2. Nagost

Ovaj čudan motiv često opsjeda vaše snove, a ako se skidate ili ste već goli, to govori da ćete se s nekim tek upoznati. Ta nepoznata osoba može biti važna za vas, jer može biti osoba sa kojom možete imati romansu.

3. Posteljina

Krevet i posteljina govore da ste spremni za novu ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako sanjate bijelu platnenu posteljinu, onda ste potpuno spremni za dolazak nove ljubavi.

4. Gusta šuma

Ako se nalazite u šumi iz koje ne možete da pronađete izlaz, onda još uvijek niste spremni za novu ljubav. Uspješan bijeg iz šume znači da ste spremni za novu vezu i da će vas uskoro pronaći ljubav.

5. Sjemenke

Sjemenke su simbol plodnosti, a to se odnosi i na polje ljubavi. Ako se u snu pojavi sjetva sjemenki, onda ste spremni za nove emocije, ali ako sanjate žetvu to znači da bi trebalo da se riješite loših osobina koje su do sada spriječavale nastanak nove veze, piše “Novi“.

Komentari

komentara