Magazin

Očekuju ih veliki emotivni izazovi tokom Venere u Ovnu: 5 horoskopskih znakova biće na ljubavnim iskušenjima od 7. februara do 5. marta 2020. godine

Napisao H. H.

Od 7. februara 2020. godine Venera je u znaku Ovna.

Prelaskom iz znaka Riba, ubrzava nam uspavanu energiju i prestajemo da maštamo, sad se traži akcija!

Veoma je moguće da će mnogi ući u takmičarski duh, pa i veze i odnosi sada ulaze u period kada će morati malo više da se bore za opstanak.

Venera u Ovnu i nije baš na najboljoj poziciji, pa će ovdje biti gruba, brza, slabog strpljenja i konstantno željna promjene. Bićemo u iskušenjima, moguća su mnoga nagla zaletanja.

Slobodni će se naglo zaljubiti i poletjeti u zanosu, dok će zauzeti tražiti malo više prostora u samom odnosu kako bi se bavili sobom. Ovaj je znak sebičnosti, ali liderstva pa će žene i djevojke sada preuzeti kontrolu i neće popuštati u vezama. Prve će prilaziti i prve će raskidati.

Vratit će nam se vjera u ljubav na prvi pogled, a za dugotrajniji odnos biće potrebno da se partneri slože u vezi sa brojnim životnim stavovima.

Venera u Ovnu ne trpi ništa sporo, tajno i nedostižno, tako da se od 7. februara pa sve do 5. marta okrećemo nekom dinamičnijem periodu kako za ljubav, tako i za se*s. Na dan 5. marta, ulazi u znak Bika i tu se bude sva čula, želja za uživanjem – ljubavi će biti na testu! Sljedeći je ulazak u znak Blizanaca, 9. aprila kada kreće i u svoju retrogradnu sjenku… Nastaje period flertovanja, koketiranja, zavođenja, zaljubljivanja, mnogo dešavanja tokom kojih treba odbraniti stare ljubavi ili dobro promisliti o novima.

Za početak, pogledajmo koji znakovi mogu da budu u najvećem iskušenju dok je Venera u Ovnu!

Bik

Aspekt vaše vladarke prema kući tajni upravo to može i da donese – tajnu vezu ili vezu sa nekim ko je zauzet. Onima u vezi ili braku donosi se*s i to onaj koji počinje svakodnevnim maštarijama.

Rak

Zahtjevat ćete puno i tražit ćete da sve bude po vašem. Ovo se možda neće dopasti partneru, pa će biti dinamično i napeto. Slobodni pripadnici znaka će ovaj tempo nametati simpatijama.

Vaga

Uspostavljanje odnosa sa partnerom na nivou takmičenja neće uspjeti. Ili popustite ili će se sve raspasti. Slobodne Vage očekuju uzbudljivi momenti i nekoliko simpatija u isto vrijeme.

Škorpija

Biće potrebno da se u trenutnom odnosu stvari i emocije dovedu red. Ovo ne umanjuje povećanje se*sualne želje. Slobodnima će se svidjeti neki kolega ili koleginica.

Ovan

Porašće vam samopuzdanje pa ćete lakše i brže ulaziti u veze. Ukoliko ste već u vezi ovaj tranzit će vas pomjeriti i tražiće akciju, promjenu ili neka brza rješenja, piše “Svet poznatih“.

Komentari

komentara