Magazin

Horoskop: Lavove prati sreća

Napisao H. H.

Dnevni horoskop ovom znaku Zodijaka donosi težak dan pun izazova.

Dnevni horoskop – kvadrat Venere i Marsa donosi tenziju u porodične i ljubavne odnose, a mnogi parovi biće u krizi zbog uticaja okruženja i ljubomore, piše “Lovesensa“.

Međutim, jedan znak Zodijaka spreman je da se suoči sa preprekama, ne odustaje od svojih snova i zbog iskrene vjere i želja prati ga sreća…

Dragi Lavovi, uprkos negativnom uticaju planeta, danas vas prati sreća. Ništa ne prepuštate slučaju, pa tako pokušavate da pronađete zajednički jezik sa partnerom i riješite svaki problem. Vaš znak je poznat po vatrenom temperamentu i dominaciji, ali sada ste spremni za promjene i zbog toga odnos sa partnerom postaje stabilniji. Ljubavna harmonija je blizu, samo nastavite da se trudite i Univerzum šalje dobre vibracije.

Za usamljene Lavove zvijezde predviđaju zanimljiv susret sa osobom koja će ostaviti i više nego dobar utisak. Napravite prvi korak, jer neke romantične šanse se ne ponavljaju tako često. Na poslu vas očekuje više odgovornosti i moguće je da ćete dobiti zadatak koji će za vas biti veliki test. Dajte sve od sebe i pokažite se u najboljem svjetlu, a moguće je da ćete već do kraja dana dobiti lijepe vijesti o povećanju zarade i napredovanju.

Komentari

komentara