Magazin

MAJKO, POMOZI MI: Miljanini urlici se ore Zadrugom – IZGUBILA SAM BEBU, zovite pomoć – OČAJ i KRV!

Napisao A. K.

Miljana Kulić ne prestaje da šokira javnost a ovoga puta je Nišlijka koja je u četvrtom mjesecu trudnoće, napravila haos u “Zadruzi” jer je mislila da je izgubila bebu! Ona se odmarala u spavaćoj sobi, a u jednom trenutku je samo skočila kao oparena i počela je da zapomaže.

Ljudi, nije mi dobro! Izgubila sam bebu! Ne mogu ovo da podnesem, ovo je strašno! Želim svoje dete! Jao, majko moja pomagajte mi. Zovite doktore – vikala je uplašena Miljana.

Ukućani su se sjatili oko nje i pokušavali su da je smire, govoreći joj da je sve u redu.

– Šta ti je ženo božja, smiri se! Bog s tobom šta si se istripovala. Beba ti je u stomaku, ajde prestani da plačeš i da se nerviraš bez ikakve potrebe. To si samo nešto loše sanjala – pokušavala je da je urazumi Saška.

Nakon nekog vremena Kulićeva se smirila, ali je bila u šoku:

– Jao, ovo mi se nikad nije dogodilo. Ne znam šta me je snašlo, imala sam košmar. Vjerovatno sam napeta zbog svega što se dešava, pa me obuzimaju crne misli. Uh, dobro je. Osjetila sam da mi se dijete pomijera i sad je sve u najboljem redu. Ne bih podnijela da se bebi nešto dogodi. 

Ona je priznala da jedva čeka da ode na kontrolu jer što pre želi da sazna pol bebe.

S druge strane, Miljanina majka Marija tvrdi da je njena kćerka paničarka i da pravi problem tamo gdje ga nema.

– Ma Miljana samo paniči. Čula sam da joj se raskrvarila ranica koja nema veze sa trudnoćom, a ona čim vidi krv misli da je neka katastrofa. Tamo su starije žene i smirile su je, nije išla čak ni kod ljekara. Ubijedile su je da nije ništa strašno i da nema potrebe za brigu. Ona uvijek paniči, kad nekoga boli stomak, ona poslije pola sata kaže: “Mama, da idem kod ljekara, možda će i mene da zaboli stomak?” Lijepo je tamo čuvaju, išla je na kontrolu kod ginekologa. Obaviještena sam da je sve u redu i da nema razloga za brigu – rekla je Miljanina mama.

(Kurir)

Komentari

komentara