Magazin

Šta vaša omiljena boja laka govori o vama?

Napisao H. H.

Da li ste znali da boja koju najviše volite na svojim noktima mnogo toga govori o vama…

Ukoliko ste ljubitelj tamnih, crnih lakova za nokte vi ste veoma kreativni i razmišljate izvan kalupa i postavljenih okvira. Ovakve osobe imaju pomalo buntovnu narav, ali to su žene i sa mnogo samopouzdanja. Samo odvažne i hrabre žene mogu da ponesu ove nijanse lakova i ne obraćaju pažnju na kritike drugih.

Prethodnih godina su se na rafovima parfimerija našle i neonske nijanse lakova, koje su postale hit. Osobe koje preferiraju ovu nijansu smatraju se za veoma energične. One su pune životne snage i poleta i nikad im ništa nije teško. Vole da se druže i uijvek naprave odličnu atmosferu u društvu.

Nježnije i pastelne boje su rezervisane za opuštene i romantične djevojke. Blijedo ružičaste, kremaste bež, pa čak i varijacija nježno žutih ili koralnih boja pomažu da se opustite i uživate u životu. Osobe sa ovim nijanasama na prstima opuštenije su naravi i nisu previše glasne pa se u njihovom društvu osjećate prijatno.

Za veoma impulsivne se smatraju djevojke koje vole narandžaste nijanse lakova za nokte. Ove osobe su odvažne i pune strpljenja. Uvijek su spremne za akciju i uglavnom same rješavaju svoje probleme jer za njih sve su nelagodnosti rješive.

Dame sa bojama crvenog vina na svojim noktima uglavnom se smatraju za se*si osobe. One vole da zavode i veoma su senzualne i neodoljive. One kao i boja na njihovim noktima opijaju muški pol i u tome su vješte.

Boja nevinosti i nade, klasična bijela opisuje osobu koja odiše maldošću. Bez obzira da li je u pitanju lak na cijelom noktu ili klasični frenč na vrhu nokta, ove osobe su elegante i uvijek u trendu. Ove nijanse odlično stoje ženama svih godišta, jer podmalađuju i čine ih ženstvenom i nježnom.

Kombinacija neutralnih i jarkih boja na vašim noktima vas opisuje kao veoma veselu i razdraganu osobu. Primarna bež nijansa koja je ukrašena jakim metalik ili neonskim nijansama smataraju se kao uravnotežene osobe. One znaju kada je vrijeme za ozbiljne stvari, ali znaju i da se opuste kada je to prilika.

Crveno vatrena boja karakteriše osobe koje strastvene i zrače se*sipilom. Ova boja opisuje koliko je žena jaka, a za osobe sa ovom nijansom dovoljno je da se pojave i zavode, piše “Uspešna žena“.

Komentari

komentara