Magazin

SVE IM JE NAMJEŠTENO? Evo KO je unio ALAT u Zadrugu i RAZVALIO wc šolju! Procurila skandalozna fotka i DOKAZI!

Napisao A. K.

Već danima se bruji o navodnom s*ksu Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića u kupatilu hotelske sobe “Zadruge”. Filip i dalje ćuti, Kija neće da kaže ništa o tome, ali u međuvremenu se iskristalisala priča da od s*ksa nije bilo ništa, te da je Kija samo činila uslugu Filipu, koji je htio da Mariju Anu Smiljanić, njegovu djevojku, učini ljubomornom.

Iako je u nekoliko riječi sinoć Kija o tome pričala sa Slobodanom, ona opet nije rekla da su stvarno imali odnose. A za to vrijeme, fanovi Kije Kockar ne miruju. Na društvene mreže je procurila fotografija na kojoj se vide Miki Đuričić i Bora Santana, sa alatom na krevetu, u sobi za rehabilitaciju.

Bora je ušao u zatekao Mikija sa alatom i kada ga je pitao otkud mu to i šta će mu, Miki mu je rekao da ćuti i ne pita ništa. Ubrzo potom, ispostavilo se da je wc u kupatilu hotelske sobe izvaljen iz zida.

Teorija glasi da je Miki odvrnuo šrafove sa spoljne strane zida, tako da je prilikom uobičajenog korištenja toaleta wc šolja i zid na koji je pričvršćena, pukao. Inače, po garanciji, ta wc šolja može da izdrži težinu od 400 kilograma. Dakle, čak i da je veoma strastven ljubavnik, Filip ipak nema toliko snage da izvali zid tokom s*ksa.

Mikiju u prilog ne ide ni to što je baš on bio prvi koji je ušao u wc da bi provjerio situaciju i svima objavio da je on pukao od s*ksa. I sinoć ju je provocirao zbog navodnog s*ksa sa Filipom. Ako se ovo ispostavi kao tačno, mnogi će zamjeriti Mikiju da igra prljavo i smiješta igru Kiji.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara