Zdravlje

“BORIM SE ZA ŽIVOT, MOLIM SE BOGU DA OZDRAVIM”- Jelena Kostov otkrila kako izgleda njena borba protiv virusa korona

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica za koju je nedavno otkriveno da je pozitivna na Covid-19 otkrila je koje je simptome do sada imala, kao i da je među zaraženima još nekoliko njenih kolega, s kojima je redovno u kontaktu

Pjevačica Jelena Kostov već nekoliko sedmica vodi borbu sa korona virusom, a priznaje da joj nimalo nije lako.

– Borim se za život! Molim se Bogu da ozdravim! – kazala je Jelena za “Alo!“, koja je prije nekoliko dana priznala da je poslije skoro tri sedmice ponovo dobila pozitivan test na virus.

– Nisam mogla ni milimetar da se pomjerim. Osjećala sam užasan bol u cijelom tijelu, glavi, malaksalost, mučninu, dobila sam visoku temperaturu… Ne bih da imenujem kolege koje imaju virus, ali sa mnogima od njih sam u kontaktu, čujemo se, bodrimo, dijelimo iskustva. I svi smo uplašeni – dodala je pjevačica za pomenuti list.

Jelena je ranije za “Puls Srbije” iznijela još detalja.

– Nisu me hospitalizovali jer su mi pluća dobro, nema ništa na njima, hvala Bogu. Imala sam užasan strah kao i svi, jer sam svjesna koliko je virus podmukao. Najviše sam se plašila zbog djeteta. On je dobro, to je najbitnije, suprug je s njim. Prosto je nemoguće da ne viđam dijete jer nemam gdje da ga ostavim, roditelji su mi stariji i nije preporučljivo da bude s njima – kazala je ona u pomenutoj emisiji, dok je za “Kurir” rekla:

– Sve vrijeme sam kući, ali mogu vam reći da sam na svojoj koži osjetila koliko je to jedan opaki virus gdje u roku od tri dana nisam znala koji dio tijela me više boli.

Komentari

komentara